1.8 16V - cyklovač stieračov

• LUKE 1.8 H8C
    Cau,
    v pozici E2 ma byt cerny rele co je na obrazku nize. Tvarove je identicky s tim modrym. Mam dome nahradni, ale nachavam si ho do rezervy.
    Napis nejakemu z velkoprodejcu dilu (Maarty,Scoupe ....) urcite nekdo za par korum bude mit.
    Vem si od nich rovnou i to rele od steracu a budes mit klid.
  • ali
    Luke 1.8 H8C

V prvej polohe sa mi stierače nezastavujú, ale po zopnutí zastavujú v nezmyselnej ľubovolnej polohe.
    A s tými zadnými hmlovkami máš pravdu. Zistil som,že nesvietia. Ale čo je tam za relé v tej polohe E2?

S pozdravom Ali.
  • LUKE 1.8 H8C
    Ano, to velke modre rele (E9) je cyklovac steracu a pokud se ti zastavi sterace hned po tom, co vypnes packu, tak bude pravdepodobne spatny.

Zkus tam dat obycejne rele, treba to zluty a pakud se ti bude vracet, tak je ten cyklovac urcite spatny. Kdyz tam das obycejny treba to zluty rele (jen na zkousku), tak se sterace vraci, ale nefunguje prvni poloha a zadni sterac, tak se toho nedes.

Jinak na E2 ma byt taky takove vyssi cerne rele. Kdyz jsem tam mel obycejne jako Ty, tak me nesvitila zadni mlhovka.
  • ali
    Nemýlim sa ak tvrdím,že ak mi po ukončení cyklovania stieračov ostanú v ľubovolnej polohe tak je to tento onééé ....?