Aljaška

• Syky
    aha to znam :) vy všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo, že Ili :)
  • Aljaška
    ne ne u zvířat je naskakování ukazování dominance a holt Tweetyna je dominantnější víc, než ten plyšák:-):-)
    Missicko díky:-) jen bych to poupravila. Prdlouš je jen SYKY, já jsem normální:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    až ti ho nějaká holka foukne do kakáče, aspoň se pak nebudeš tolik divit... :-D
  • Syky
    nemela by ta poloha na te fotce byt naopak? chudak býček Milčák :)
    tak díky Ilčo... tentokrát musim tepovat židli pod sebou... :-D
  • Missicka
    Snad nikdy jsem nepřečetla poctivě celé téma, až tohle! :oD Sykyne, Ilčo, vy jste fakt prdlouši! :oD
  • Aljaška
    Pro Coupého 20VT :-)
  • Aljaška
    Už Sykyho vezou v dubové rakvi, prdel mu zašili ševcovskou dratví, jo jeho jemine, toto tě nemine jooo jeho jemine za korunu, řekněte Sykymu ať hroby srovnáá a místo pomníku ať dá kus hovna, joo jeho jemine, toto tě nemine joo jeho jemine za korunůůů:-)
  • Syky
    seděla u vody, trhala jahody, Ilču kop jsem do prdelky a spadla do vody já tě máááám tak rááááád. já tě mááááám tak rááááád...a z týhlety lásky, narostou mi vrásky, stal se ze mě, chuligán :)
    já se zase do dneška pomočuju v noci když se mi zdá o šílené fialové krávě MILKA :-D
  • Aljaška
    Tam za vodou v rákosíí Syky plavky nenosíí, ukazuje stopečkůů zahraje si pak v Péčkůů:-):-)

Johni koukám, že jsi to začal hulit taky:-) modrej Azurit:-):-)
  • Syky
    Tu Aljašku jsem koupil kvůůůli sobě, abych si s ní mohl jak chci v klidu hráááát..ještě byla celá ve výroběěěěěěě a ja už věděl, co ji na strunky budu hra.a.áááát :)
  • Aljaška
    a zkoušel jsi prášek Ariel?? Ten určo zabere:-):-)
  • Aljaška
    tady jsou tak trochu Iny lidi:-):-)
  • Aljaška
    Však seš, ty seš JohníkuDíku ten nejhorší:-):-)
  • Aljaška
    v mládí se Syky učil hrobařem, jezdit s hlínou, jezdit s trakařéém :-):-)
  • Syky
    V coupe seděla Aljaška, byl krásný slunný den, v coupe seděla Aljaška a koukala se ven :)
  • Aljaška
    Phobossi ty puboši ty mě furt votravuješ s gumákama na Facebooku, tady tak to nesváděj na Syky Lyky. On jistě myslel gumové medvídky:-)Tak mě "Kolobrndo" neser:-):-)
  • Kubajz20VT
    Tyo na čem jedete?? :D:D:D Podělte se s kamarádama..:D:D:D
  • Phoboss 1,8 16V
    Aljaško blond smažko... Syky ti psal ty gumáku tak to asi proto :D
  • Aljaška
    jedna dva syky jde, syky si jde pro tebe, tři čtyři už je u dveřííí:-):-)

Phocosi co máš furt s gumákama?? Ty seš nějakej divnej, na tebe si dám pozor:-P
  • Syky
    Aljaška taška flaška je chytrá holka a klame nás že je to divná hláška a fraška :)))
  • Phoboss 1,8 16V
    Aljaška: tipnul bych si to na gumáky od hnoje :D
  • Aljaška
    :-):-) jooo to je matroooš:-) to je sííla:-)
    Ale stejně mě syky lyky pyky neodpověděl, CO JSEM ZASE PROVEDLAAA:-)
  • Coupe73
    Teď ti neodpoví, vydrž tak 2-3 dny až přijdou k sobě. To musí být síííla :-D
    co to kouříte za matroš? bych si taky trošku dal... :-D
  • Syky
    ILONKA, jedine ILONKA, ta je ta pravooooou příííííčinooooou, že tady statečně, hrdě a zbytečně, na fóru béééééékáááááám, myšlenku svoooooou :)
  • Aljaška
    Sykýýý, Sykýýý, Sykýý je nááš kamaráád, holkýý , klucíí, všichni chtěk Sykouše odrbáát.NOnstop, Syky chce žít nonstop a s tím co příjde, chce Syky obcovat!!
    Včera neděle byla, včera byl krásný čas, u Sykyho jsem byla, za týden půjdu zas, la la lalala lá lá:-):-)

• Aljaška
    coo, co zas jáááá:-) tý woe já takovej anděl!! Ztělesněný dobroo:-) CO SEM ZASE PROVEDLA?? :-):-):-)
    10:29:17 19.09.2011
  • Syky
    vše to monitoruju, sleduju a zjistuju ty gumaku :) pockej az te chytim :)