Niečo skarede od fiatu vraj buduca nahrada FC

• Innocento
    Náhodou bys měl místo jater drahej kámen :-)
  • Turok
    Innocento no to by mě zabilo :D tuž to by nebyla tak dobrá investice pro mně :)
  • Innocento
    Turok : Přesně z těchto důvodů bych těch 800 tisíc radši prolil hrdlem :-)
  • Turok
    no kdybych těch 800litrů na auto měl tak proč bych si to nekoupil?

Jinak zásadně nesnaším kombíky a pochybuju, že někdy nějakého budu vlastnit. Možná tak max nějakou alfu v kombíku..jinak mě tyhle auta sou proti srsti. A už vůbec ne něco od škodovky nebo volswagnu.. Superd a passat? :D jak víš, že zrovna tyhle dva modely totálně nemusím? :)

řešit otázky poctivě vydělané atd moc nemá smysl když na to prachy nejsou a nemůžeš si to dovolit je jasné že si také auto nekoupiš. Aspon u mně.

• Innocento
    Tak to bych těch 800 litrů radši prolil hrdlem :-)
  • Elkar
    Jo, koupil by sis superb kombi nebo lagunu nebo passata ...
  • Mila84
    Turok já myslim, že kdyby si měl poctivě vydělaných nebo naspořených 800 klacků, hyundai by sis nekoupil
  • Turok
    JP no já ti nevím já proti hyundai nic nemám je to 1000x lepší auto než nějaká škodovka v porovnání cená/výbava/výkon... a přece jen coupéčka byly u hyndaie vždycky vrcholem jejich palety modelů :)
  • sebo 1.8 16V
    mno ze ten dvojvalec je modulový motor Vraj s toho zložíš 6 valec alebo kľudne 8 valec
  • Elkar
    ale stát to bude víc než nissan gtr
  • Mertix
    To je jasný, ale chtělo by to alespoň 400 ps a Nm :) a zase ne diesl...
  • Shaman
    Nemyslím si že by tam dali 2 valec. ((((((-:
  • Mertix
    Pěkný, pokud tam bude i nějakej supr motor a podvozek, tak to nemá chybu :)
  • Shaman
    Ja som si už kupil pokladničku a mám na tom napisane FC 2012 1ks (((((((-:
  • Shaman
    9
  • Shaman
    8
  • Shaman
    7
  • Shaman
    6
  • Shaman
    5
  • Shaman
    4
  • Shaman
    3
  • Shaman
    2
  • Shaman
    Fiat Coupe 2012 Až take zle to nie je
  • Elkar
    Turok: takhle by to auto přece nevyjelo z fabriky. Když se podíváš na skici a studie původního FC tak to jsou taky hrozný tvary. Jde o to udělat 1000 návrhů, změn, někde něco nechat, pak to zrkouhnout kvůli náročnosti zpracování a vyjede faceliftový Punto.
  • JP
    "Šmrnc" sice má, ale co ten rodokmen...
  • Turok
    to je pěkný hnus to bych nechtěl ani zadara. Kdybych si ted měl vybrat nějaké auto tak je to nový Hyundai Genesis coupé tohle auto má šmrnc :)
  • Elkar
    to tu bylo
  • sebo 1.8 16V