Jednání....

• Simarik
    já ani nevěřil že auto prodám :-) dokud neodjelo,pořád sem nevěřil.

Amadeus: Vašku chybí mi, Honda je veselý autíčko ale s Coupe byla větší sranda... ten ústup k praktičnosti pořád bolí u srdce...
  • amadeus69
    Já takhle coupé "prodal" třem lidem, každej se pořádně projel domluvil se kdy si přijede a pak nic! Stálo mě to s telefonama a benzínem přes litr (volný čas radši nepočítám).
    Nakonec jsem se nas*al a každému kdo měl zájem jsem natvrdku řekl "kdo dá dřív peníze, ten odjede a žádné zamlouvání auta nedělám".
    Auto pak odjelo za tři dny a bez nervů :)
  • krosmen20VTPLUS
    nejlepší je že od něj mám závaznou objednávku....no nc tak jen ať si na něj a jeho jednání dáte pozor....
  • Luigi 16VT
    No už jsem myslel, že se trošku urazím. No ale co čekáš .. jsem stále v čechách. Kolikrát já toto zažit, v podnikání i osobním životě :-(((
  • krosmen20VTPLUS
    překlep luis.....
  • krosmen20VTPLUS
    Jak tak je vidět je na světě pořád dost lidiček kteří mají ze své pusy prdel....
    Byl jsem po dohodě ukázat coupe jedomu člověkovi,najezdili sme asi 50km,měl nějaké výhrady,dohodli sme se že si druhý den zavoláme ať si to rozmyslí....Zavolali sme si,řekl mi k tomu své výhrady a dohodli sme se na jejich odstranění s tím že jsem mu řekl že mám o víkendu závody a že podle toho jak dpopadnou se mu ozvu nejpozději však dnes...Tak mu volám že sem vše dal do stavu jaký požadoval a on že sem se mu měl ozvat včera a že nemá zájem...to je jednání fakt na úrovniu mateřský školky...
    Doufám že ti takový jednání někdo pěkně oplatí pane Luigi!!!!