pojízdná Diagnostika

• JardaITC
    to je jen nějaká fotka co jsem našel na netu...
  • lukin20VT
    Diky uz jsem nasel.... jinak toto je pan motor !!! Krasa... Koho to je ?
  • Feki
    No doprd*le to me p*ser ci je to coupe??? :O ;)
  • JardaITC
    konektor je buď u nádobky ostřikovačů jakoby na plastu zavěšen a nebo u pravé přední misky tlumiče. Viz obrázek
  • lukin20VT
    Prosim u radu kde je diagnosticka zasuvka na 20VT nemohu ji najit nasel jsme jen na ABS ta byla na ridicove strane u hrnce. Diky :)
  • Mertix
    Tak kdyby si jel někdy Prahou, dej vědět:)
  • wejwy
    Já jsem z Ml. Boleslavi a mám funkční a mobilní Uniscan :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je každou chvíli... ale to nejsou srdcaři... to jsou jen úlety na chvíli...

díky za číslo
  • karel 6
    608 85 35 77
    Jinak jsem častěji na Lanciaklub.cz a jsem za Soběslavi.Taky jsem koukal už pár dní stojí tady na náměstí stříbrný kupátko na převozkách-nějaký nový přírůstek-ale nevím komu patří.
    to je super... Pošli prosím číslo na meil, když bude problém, tak aspoň bude další spřízněná duše... :-D

PanVectra@seznam.cz
  • karel 6
    de fakto jsem lančista,ale prostě rád všechno italský,A už hodně dlouho.
    ha tady je někdo z mého okolí, kdo slyší taky na slovo FIAT? :-D
  • karel 6
    Kdyby někoho zajímalo-diagnostiku provádím prakticky na všech italech-Táborsko a okolí.Jsem i mobilní když je nejhůř.
  • Luxor
    jj a z Fiatu mu přijedou před barák´- to by stálo víc než coupé :-)
  • amadeus69
    Zkus přímo nějakej servis Fiat, zavolej si tam a oni ti řeknou jestli umí tyhle starší modely, u těch ročníků 94-96 bejvá často problém že na to nemají soft.
  • Mertix
    Třeba Auto Kohout ok, tam napíchli, a pohoda:)
  • Honzousak
    Kupéčko je moc starý auto na diagnostiku, většinou ti nic nezjistí......do normálního servisu nechoď....neví která bije, půlka mechaniků to auto v životě neviděla!

Chce to odborníka, já jedu v pátek k Martymu do Coupelandu.....je to kousek u Kladna, tak jsem zvědavej
  • Mertix
    Neni tu někdo z Prahy, kdo by se za poplatek mohl stavit, a píchnout mi to na diagnostiku, abych už by pojízdnej?:(