O servisech

• nocarret
    Jakub no co na to říct .-)) Jsi tu evidentně krátce :-D
  • Turok
    no já myslím, že ne chlapci :D protože aspoň z toho článku jsem pochopil, že dotýčnej kvůli vydělávaní peněz moc volného času nemá... takže na vrtání v autě mu zbejvat bude sotva pokud do toho zakomponuje čas na ženské a projíždku :)
  • sebo 1.8 16V
    Ja teda ANO:) Keby som na rodinnom dome a mal garáž tak si ju vybavím ako servis:). Mne v servise keď menili termostat začala kvapkať voda keď som to tam zaviezol tak to zhodil na termostat ze tečie on "ten som si objednaj ja Behr" a ze nech si ho vy reklamujem lebo on dava Vernet .Po výmene origo hadičky za 12euro nič netečie:). Zatiaľ som mal v servise robene len výmenu termostatu a brzdovej pred STK
  • Jakub2
    ty kdyby jsi měl takovou stáj v garáži by jsi se v tom vrtal? já teda ne.
  • nocarret
    snůška keců....neřikej mi že člověk s takovým zájmem o auta nezvládne sám základní údržbu...
  • Jakub2
    Je to paradox, jako by majitel mluvil můj příběh. Jen nemám takovou stáj, a zkušenosti za statisíce, ale jednou jsem byl na služební cestě a ženě praskla žárovka v přední parabole na mondeu, byla to ta do silnice u baterky. Říkám jí hele, zajeď do značkovýho tam a tam, oni ti to vyměněj.

Vrátil jsem se z cesty a autem jel někam v noci, nejen, že světlo svítilo do příkopa, ale po rozdělání jsem zjistil, že ten diletant kterej to dělal asi zle zacvakl pružinky co držej objímku jelikož patrně spěchal a nevyndal si ani baterku. tak to celé vypadlo a já to musel koupit a dodělat si to sám. Potom mám s tím servisem ještě další 2 podobné zkušenosti a škoda se dál rozepisovat, jelikož by to stejně nikdo do konce nedočetl.

Přesto všechno jsem teď kupovali rodinné auto (nové) a tak jsem tam jeli, když jsme se se ženou ploužili po showroomu, tak si nás nikdo nevšímal, tak jsme odešli a auto koupili jinde. Můj názor? Divím se, že v dnešní době, si může dovolit někdo takového zaměstnávat jako jsou pracovníci daného prodejního místa.
  • bubAk_
    vyborny clanek.
  • sebo 1.8 16V
    Ta posledná kolónka o evidencii servisov nieje zlý nápad urobiť aj tu . A zase varovať ktorému servisu sa s FC vyhnúť
  • ZdenysM.L.
    Předem se omlouvám všem výjmečným servisům kde Vás neojebou , neokradou , nezboří wagen , a kam se rád vracíte s pocitem - tady se mi o miláčka postarají.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=20121 00704