škubání motoru při studenym startu

• Simarik
    na několika autech to dělalo když jsem to před lety řešil já, problém byl v kontaktech v konektoru na teplotním čidle co je v sání (u škrtící klapky) benzínem to opravdu není ! kdyby to cukalo i normálně za tepla tak třeba řeknu starej zacpanej palivák ale jen několik vteřin po startu a cca po minutě co motor běžel na neutrál to pak jelo normálně...
  • Alex
    martine, je dobre ze ti pomohlo doliti a naredeni toho srace necim kvalitnejsim :)), je lepsi tankovat i o 2kc vic nez pak nejezdit :-)
  • Martin
    klasická 95tka ale nějak nechutnala tak nevím, bylo to z pochybný pumpy
  • Abyss
    Zeby olovnaty benzin:-D:-D ?
  • Abyss
    Zeby olovnaty benzin:-D:-D ?
  • Martin
    tak už vím, bylo to špatnym palivem, už to jede zase normálně, pro příště už ten sajrajt neberu :D
  • Petr 20vt
    Nejsem mechanik, může to bejt hodně věcí, ale mně to také někdy dělalo a pomohly mě svíčky
  • Alex
    snad ti to pomuze :), me to delal takhle nejakkou chvilku, a nakonec se i menil filtr a myslim ze i rozdelovac... uvidis :)
  • Martin
    dneska jsem napustil plnou na jiné benzínce jako předtím tak uvidím ráno
  • Alex
    Tohle mi dělal starej Golfík, a bylo to nekvalitním benem. Tak nevím jestli to může být u tebe to samé :-)..
  • Martin
    1.8 16V
  • Martin
    vždycky když mam studenej motor a nastartuju tak se motor škube asi 3vteřiny na 500ot, a pak se srovná a jede v poho nevíte čim to může bejt?