SERVIS COUPE okolí Severni Moravy

• Scoupe
    to je super takze kdyby ses ozval za tyden tak ti reknou ze to nedelaji a ani nebudou..:D
  • Invi
    Neměli nic rozdělané, protože hned jak jsem tam přijel, mě navedli na zvedák.
  • Scoupe
    tak treba to ze nemeli cas chapu, proste meli neco rozdelane a kdyz se neco posere tak to musi doresit ale to ze prijmou auto na spojku a pak ti reknou ze to neudelaji to je na facku..
  • Invi
    Varuji severní Moravu před "servisem" ve Frýdlantě nad Ostravicí. Auto jsem tam dal k výměně spojky ve středu ráno, mechanik mi řekl že to bude oříšek ale ve čtvrtek večer by to měli mít hotové. Ve čtvrtek k večeru, kdy už jsem se mu na 5tý pokus dovolal, mi pán majitel servisu oznámil, že na to neměl ještě čas, ale stejně to dělat nebudou, protože je to komplikované.

Takže po dvou dnech jsem si auto vyzvedl, aniž by se ho někdo vůbec dotkl. Více info na fotce, raději obloukem.
  • George
    Adys: Ano mám 16VT. Huty: Tak mě na sebe nech číslo. Kdyžtak bych ti po výplatě cinknul a mrkli by jsme na to..
    Díky
  • Adys
    Huty: Stačí se mrknout na jeho profil... TZV. 16V turbo má ;)
  • Huty
    co máš za motorizaci? jsem z Litovle
  • Adys
    Mě to dělalo taky, vyměnil jsem svíčky, kabely a pročistil veškeré kontakty a cajk ;) Taky 16VT :)
  • George
    Potřeboval bych pořešit moje coupe. Mám problémy s nouzákem. Už jsi mě psal do druhého tématu. Asi vysokej plnící tlak nebo nevím.. Už jsem z toho zoufalej..
  • Denis 1,9 JTD:(
    George: Co máš za problém, co potřebuješ udělat?
  • Turok
    kámoš ted děla moje coupé, akorát že jsme z Karviné. Navíc nezaručím, že s těma otáčkama se to povede vyřešit, další kámoš to řeší už nějakou dobu..
  • George
    Sháním nekoho nebo servis který by mě dal me coupe do pořadku. Jsem ze Šumperka.