Montaz zadnich diodovych svetel

• Ales
    Jinak káble jsem přestřihla za půodním spojem a vložil jen čokoládu a funguje, snad ti fotky nějak pomůžou
  • Ales
    ,
  • Ales
    ,
  • Ales
    ,
  • Ales
    detaily kroužků, nsad to pomůže
  • Ales
    menší úpravy po původních světlech
  • Ales
    takhle to vypadá z auta
  • Ales
    Když budu mít o víkendu čas, tak se to pokusím nafotit
  • Sprayer 20 VT Plus
    No já právě zapojil dole blinkr, ten v poho a pak sem dal couvačku na ten prstenec a ani to nebliklo... Takže s montáží si prostě poradit samo domo :-)
  • Ales
    Montoval jsem je, ale musel jsem si udělat za ty světla kroužky z plechu a ty kroužky jsem šrouboval ke světlům a pak ty plechový kroužky přišrouboval k autu. Zapojené to mám přes čokolády
  • Sprayer 20 VT Plus
    Mate prosim nekdo zkusenosti s montazim svetel od Helly? Origos jsou na dve matky a tyto jsou vzadu do tvaru trojuhelniku nejen ze se tam pres ty dve podele hrany nevejdou, navic tam jsou k soby ty vnitrky s tema prstencema prisroubovane trema vrutama. Dela se na to nejaka redukce, bo se jen kousek toho drzaku na aute vyrizne aby to tam paslo a pak se to ze zadu nejakym podelnym drzakem pridela? A jeste jestli se ty diodovy prstence zapoji rovnou natvrdo na origo kabely bez nejakejch osporu? U vnitrku ktery jsou na klasickou zarovku je to jasny... predem diky za odpovedi