ovládání okna spolujezdce

• Abyss
    A ak by sa dal taky isty ten ovladaci mechanizmus co je na vodicovej strane na stranu spolujazdca tak slo by to? Ako to vyzera a kde to najdem. Ked tak by som to kupil z nejakeho coupe a vymenil to. A bolo by po probleme...
  • krisz
    Chlapci vy fakt mate velke problemy :DDD
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hm, a stará vectra A pokud měla okna v elektrice, tak měla automatické dojezdy všemi směry na všech 4 oknech... a dokonce šli okna zavírat přes zámek centrálu zvenku... a to se bavíme o roce 89 - 94...
  • Abyss
    ale ked to dali na jedno tak dam to automaticky aj na druhe (taliani) :D... Ale len tie lepsie auta to maju urobene tak ze automaticky idu dole aj hore obe strany. Napr. na honde jazz rocnik 2011 to ide automaticky dole len na vodicovej strane. Zvysne treba drzat. Akokeby to bol taky problem robit tie okna automaticky na vsetkych autach...
  • Denis 1,9 JTD:(
    A spolujezdec si sice stěžuje, že to drží, ale to stahování bylo udělané tak, aby řidič nemusel dlouho držet tlačítko a zavřelo se to samo, přece jenom musí řídit a spolujezdec ne.
    Ony škodovky tohle mají asi lépe vyřešené...v době Coupé ale ještě byly všude kliky a ne elektrika:)
  • Denis 1,9 JTD:(
    Pegas: Nejjednodušší varianta by byla, kdybys sehnal ještě jednu jednotku ovládání oken a napojil pravé okno na tu druhou jednotku jako levé. A okna bez zapalování jdou otevírat, musíš najít, který drát do té jednotky je pod napětím jenom při zapnutém zapalování(skoro bych řekl, že má červenou barvu), a pak to ustřihneš a přes pojistku zapojíš natvrdo na nějaký trvalý plus, třeba z pojistkovky.
  • von Raven
    no to je trochu problém, protože ty spínače nejsou spínače ale přepínače a když nejsou zmáčklé myslím, že tam jde mínus a až se zmáčknou tak to připojí plus na jednu nebo druhou stranu. Stálo mě to hodně pojistek než sem to pochopil a vybod se na to.
    Já jsme aspoň udělal to, že jsme jednotku oken zapojil natvrdo na plus a spínače taky tak mi frčí okna i bez klíčů a nežere to nic v klidu. Novější verze mají jednotku pod prdelí řidiče a musí se zapojit i spínače a staré to mají v bíle krabičce pod plastem pod volantem a mylsím stačí připojit jen jednotku
  • Abyss
    no tak to si pockam na odpovede tiez ma to velmi zaujima... mlada sa mi na to stazuje ze musi drzat to tlacidlo :D :D
  • Pegas77
    je nějaká snadná možnost aby se okno spolujezdce chovalo stejně jako u řidiče? a to tak aby sjelo a vyjelo úplně po jednom stisku tlačítka?

také aby se okna dala zavřít i po vytažení klíčku stejně jako střešní okno?