kadial natiahnut kabel ?

• miro20vt
    Cau ja som tahal kable na hudbu strana sofera okolo pantou kapoty cez gumovu zaslepku zhodis tu ciernu penu povolis dva sroby na vrchu blatniku jemne ho odklopis tam je dalsia zaslepka cez nu a do Astlpika vo vnutry ako mas paku na otvaranie kapoty das dole calunenie a dostanes sa k dutinam stlpika chvylu ti potrva sa trafit ale ide to tak to mam ja a v poho ziadne zatekanie a podobne problemy :)
  • Kapscha
    no skusim dat dole ten plast okolo stieracov a uvydím.....
  • sebo 1.8 16V
    Ale keď už budeš ťahať do zadu na baterku nedávaj tenký kábel ako bol pôvodný daj hrubší bude dlhší aj úbytok pri štartovaní je fest prúd !!! nato pozor by sa ti mohlo stať že ti to bude štartovať horšie ako keď si mal baterku vpredu! a pozor na prieraz na kostru ! za určitých podmienok je to schopne podpáliť auťák
  • von Raven
    jak kdy, některé verze tam mají od určitého roku záslepky, ale někde nenajdeš nic. Takhle sem asi 3x pokaždé celý den hledal a pak sem se nasral sundal ten plast pod stěračema, vzal velký hřebík, že si naklepnu důlek a odvrtám a jak sem klepnul, tak to projelo až dovnitř a bylo po problému... potlač trochu víc prstem a uděláš si průchodku kde potřebuješ, je to máslo
  • Honza
    ve předu u nohou spolujezdce je pár průchodek..

já kabel tahal A sloupkem -35mm 2 a byl to porod..
  • Kapscha
    Caaute hosi kadial by sa dalo najlepsie natahnut kabel v priemere asi 1cm z motorového priestoru az do kufra? je tam niekde neaky otvor cez ktorý by som to mohol natahnut cez vnutro auta? az do kufra?