svetla

• sebo 1.8 16V
    Mno ja tam mam teraz 5W ledkove ale je problém pri nich kupujte keď tak také LED ktoré majú z predu ledku nie po bokoch svetlo vo FC nieje nejako robene na odraz parkovačiek .Presný príklad posledného odkazu dráhe výkonne ale svetlo ostáva vo svetlách:(
    Niečo takéto
    http://auto.bazos.sk/inzerat/17654947/Super-T10-5W LED.php
  • Jimmy
    http://www.autoboxy.com/autozarovka-12v-9led-t10-b ila-2-ks/d-108368/ já kupil tyto al eještě nějaké dražší +-500kč..pitomec jsem doufal ze s tim budu moct jezdit na denni sviceni...no a ne..
  • Hymla bez VT
    taky mám tehle plastové LED potvory- a přesně 2x za sekundu mi spolujezdcova bliká -> už jsou venku a jezdím jako von Raven jen na tlumené :-)
  • sebo 1.8 16V
    to viem stoja nejako okolo 1euro ale sú už 1,5W aj z hliníkovým chladeným pri sklíčku. Alebo tie 5W to by mohlo pomôcť tým stretávacím svetlám :) Ma to niekto?
  • Abyss
    ta ledka co si odfotil je sracka... Taikisto mi blika na spolujazdcovej strane ale tak rychlo ze len tazko sa to sleduje. Vydrzala mi 2 tyzdne a isla do haja. Mozno som si myslel ze zly kus ale cca pred pol rokom som tie iste kupil do feldy na osvetlenie spz a vydrzala mesiac a vypalila sa ta druha asi tak o 5 min neskor. Som na to pozeral ako na zjavenie :D
  • kisik
    Já dostával zdrba, že to nesvítí bíle . Marně jsem vysvětloval , že to není fialové .
  • sebo 1.8 16V
    a čo tie silnejšie parkovačky môžu nato reptať? Je T10 5 W ako predpis tak co:)_
  • Denis 1,9 JTD:(
    Sebo: To že to bliká je úplně normální jev u levných ledek. Je tam pájený spoj, který se vyklepe-jinak si to nedovedu vysvětlit. Já měl tyhle ledky v potkávačkách a ty byly v pohodě, pak jsem měl led mlhovky a nejdřív blikaly a pak odešly úplně.
  • sebo 1.8 16V
    Takže je zla tato sranda a bliká som sa ešte nestretol aby ledka začala blikať :) človek sa učí aj na staré kolena.Je to v mototechne dostať ?

Na nete som našiel T10 5W v Led prevedení
    vadilo by to chlpatým keď dobre svietia parkovačky:)
  • von Raven
    myslíš to kde jsou mlhovky? 3 imbusy a parkovačky sem vyhodil po tom co mi jeden policajt tvrdil, že nemám svítit mlhovkama a od té doby mě parkrát zastavili a nikomu nevadilo že svítím jen na potkávačky
    s relátkama nevím, to chce manuál ale bude to nějaké u pojistek tipuju
  • sebo 1.8 16V
    spodne svetla sú pripevnené len 2 skrutkami?
  • sebo 1.8 16V
    ako sú napájane spodne krajne svetla ma každé svetlo osve kontakt na relé?. Strana spolujazdca bliká asi tak 3 krát za sekundu :)