Výměna spojky na 1.8

• Huty
    nápravnici nesundávej, je to zbytečná práce navíc. jediny co tě bude rozčilovat je šteft v převodovce, kterej je zkrz blok vzadu. když nejseš uplně gramlavej tak ti to pujde i bez ročilování :D
  • Honza
    to je pravda.. před rokem měnil kámoš spojku na 1.8mě bravu a bojoval s tím tejden -zaboha nemohl dostat převodovku z auta šrouby povolený, poloosy dole a převodovka ne spadnout (moje rady sundat nápravnici nebral vážně a zkoušel to jak s ježkem v kleci..)

nakonec sem jendoho dne přijel s převodovkou zakroutil trochu se natočil i motor směrem dopředu a byla venku (mezitím nám bravo spodlo ze špalků:))

cesta Z5 a zprovoznění auta byla záležitost 2 hodin:)
  • von Raven
    no Honza ví jak, ale kdo to ještě nikdy nedělal na coupé, tak najednou zjistí, že mu to nejde ven a teď je tam nějaký trik jak na to a nebo druhá možnost, povolit celou nápravu a touhle cestou šli ti moji a museli i řezat šroubky na poloosách a tak se jim to nechtělo a dělali to po troškách, ale díky tomu jsem si aspon rozebral vnitřek a polepil karbonovou fólií :) tak to taky k něčemu bylo dobré :D
  • Honza
    doma to je práce tak na 5-6 hodin... v servisu se zvedákem o trochu rychlejc...
  • von Raven
    3 týdny sem čekal, ale dělali na tom denně tak 20 minut asi
  • ZdenysM.L.
    Jak dlouho trvá výměna komplet spojkovýho setu(ložisko,lamela,přítlačák) v servisu na zvedáku a jak dlouho trvá v garáži bez zvedáku?Dík