Divný urvaný bovden pod perály

• Belma LE
    Díky za tipy. No nikde nic nechybí, na plynovém pedálu je podobný, ale ten váleček má jinej tvar a samozřejmě tam tudíž nechybí. Takže snad to motorkář přežil :-D
  • Adys
    Ano, to samé je i na plynovém pedálu, ale na haubnu je jiný, tam je menší. Vidím to spíš na nějaký z pedálu...
  • Belma LE
    Tohle právě všechno funguje, i pedály se zdaj bejt v pohodě, ale jen mě to trochu vyděsilo no. Tak pokud to tam fakt přiletělo během jízdy z nějaké motorky, tak snad to nebude chybět někomu jinému :-D
  • Jozef16VT
    Ahoj, kapota ti ide otvoriť? Vyzerá to ako utrhnuté lanko z "páčky" na otváranie kapoty, prípadne zadného kufra.
  • Belma LE
    Ahoj kluci. Snad neva, že se vám sem cpu s Barchettou, ale na českém klubu je tak nepřehledná diskuze, že to zkusím tady. Je to přece menší sestřička ;) Během cca 100 km jízdy jsem našlápl pod nohama u pedálů tento urvaný kus nějakého bovdenu, nebo lanka s nějakým kovovým zakončením. Je to jako z brzdy u kola nebo motorky. Nevíte, jestli to není něco důležitého z pedálů nebo palubky? Neviděli jste to už? Jinak během jízdy v kabriu vám do kabiny lítaj šílený věci, to byste koukali, ale tohle už mi příjde trochu moc velký na to aby to nepozorovaně přiletělo. Já jen aby mi to nechybělo :)