Preliacene dvere :(

• Abyss
    A nebude to tym ze dvere a zadne blatniky maju 2 vrsty? Tj. vonkajsia, hlavny plech a plech na ktorom drzi tapec. Tak to bude aj po zadnych blatnikoch. Za plastami je tiez plech. Preto zrejme ten dunivy zvuk.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nevím proč při poklepu je zvuk jiný, ale je to prostě tak. coupe je celé plechové... kdyby byli ty dveře lamino, tak z nich máš trsátka....
  • Abyss
    Tak ale preco ked zaklopem po zadnom blatniku a po streche je zvuk uplne iny. Narazniky som este nevidel kovove na dnesnych autach tak to je jasne ze plast. Tak to je potom premna novinka. Lebo ak by to bol laminat tak by sa to polamalo v tomto stave?
    cope je origo celé plechové... samozřejmě až na nárazníky, křídla, prahy, atd...
  • Abyss
    Na coupe nahodou tak nieje plech len na kapote streche a kufri? Zvysok laminat. Neviem. Ak to bude plech a dobry pristup tak none problem. Dufam ze tam je niekde diera v strede.
  • von Raven
    ne dveřím nic není, plech ti nepraskne a vybouchat to půjde, dá se kit, plnič a když jdeš na celolak tak je to vyřešeno... rozhodně to nejsou pomačkané dveře tak, že by nepasovaly na panty a zámek a do kastle
  • Abyss
    Von raven, auto ide o par dni na celolak tak je to fuk ta cena. Clovek ktory to ide robit tu preliceninu videl. Ide hlavne oto ze ci to zvnutra vybucha nejako. A ci tie dvere po nejakom case neprasknu. Nechcem skoncit ako kamos ze musel menit dvere na coupe a ked ich chce zavriet tak musi tresnut ako na kamione. Dvere neni problem zohnat za 30eky a strieknut ich. Horsie je to ci sadnu.
  • von Raven
    plech ti nepraskne, to je máslo, spíš jak se vybouchá zpátky tak může byýt natažený, ale musí se kitovat a lakovat, tak si zjisti cenu prací a cenu na bazaru a porovnej co tě vyjde líp
  • Abyss
    takze nieje dovod na vymenu? som zmateny lebo niketo hovori tak a druhy inak. Vraj to moze prasknut...
    šikovnej karosář to má za chvilku pocukaný a jedeš do lakovny...
  • Abyss
    myslite ze sa do ta alebo rovno new dvere??
  • Abyss
    ....
  • Abyss
    ...
  • Abyss
    pridavam sem fotky aby ste vedeli co mam namysli
  • Abyss
    Takze ak sa to narovna tak sa to rovno zlomi? Existuje vraj nejaky zvon ktorym sa zvonku vytiahne plech tlakom. Ci to plati aj na laminat to netusim.
  • Elkar
    Dole vede celkem poctivá ocel trubka po celý dýlce, aby to nebylo papírový.

Posudte sami...
  • Alejandro
    já mám dveře asi kovové nebo plech,cinkali při vyklepávání.....laminát znám z motokapotáží a ten by určitě prasknul....byl jsem zděšenej,protože při nárazu z bohu řidiče skoro nic nechrání,snad jen ta pseudovýztuha,která je ale strašně nízko....
    Kdo umí levně udělat ochranný rám?:)
  • Abyss
    Na vsetkych coupe su predsa laminatove dvere. Ci? Skratka ide oto ci sa to da nejako vybuchnut naspat ci sa to nepolame alebo ci je to ako plech. Bol by som nasraty ak by som mal koli takej trapnej prelicenine kupovat new dvere. A tolko tmelu mi tam neda lebo ked buchnem dverami moze odpadnut. Tmel max do 5mm vraj. Tak neviem...
  • Alejandro
    kolik tě stály ty dveře z laminátu?
    já rovnal dveře pote co mi je nabořili na sídlišti a porod teda.výztuha tam je takže někam se nedá dostat dobře,lepší to je zveku zatmelit,blbý je že je to jakoby oblouk na těch dveřích.....
  • Abyss
    neda mi to spytat sa na tuto vec. O 2 tyzdne ide auto na celolak a asi pred mesiacom som pri vstupe do garaze neodhadol vzdialenost a zapucil som dvere vodica o zarubnu. Asi tak od trsitvrtiny po koniec do hlbky 1cm mozno max 1,5cm. Dvere idu lahko zavriet netrcia teda niesu skrivene a okno ide tiez v pohode dole. Kamarat mi rozpraval ze coupe ma akusi v dverach kovovu vystuhu ( trubku) ktora sa tiahne po celej spodnej dlzke dveri. Tu preliaceninu videl aj ten co ide auto striekat a povedal mi nato ze uvidime. Preto som netrpezlivi a chcem vediet nacom som. Kedze ide o laminat tak akym sposobom sa to da narovnat? Tak aby to bolo uz navzdy Ok. Nieze sa to vcucne spat... Dik za odpovede.