-
16:53:10 18.7.2012
ted nestíhám, po dovolené dám fotky
-
21:11:49 15.7.2012
to od foť do akej miery to je lebo som to už pozeral aj ja len som nič mastné a z vlastne nenašiel:)
-
21:05:48 15.7.2012
No tak zas asi takhle rychle by ti neodešlo pokud jsi něco nezanedbal. a nevylíval jsi vodu kvůli něčemu z motoru a nevracel jí zpět? to pak dělá občas mastnotu jak teče např. po bloku nebo po něčem mastném těžko říct ale jestli neni ta emulze na víčku tak si akorát hlídej jestli ti nemizí voda a nebo jestli nemáš emulzi ale tak já to dělám třeba pravidelně alespoň jednou za týden.
-
19:34:58 15.7.2012
Aha, takže spíš voda v oleji znamená netěsnost než mastnota ve vodě? Nezdá se mi, že by to bylo těsnění pod hlavou to jsem nedávno ( a sakra ono už je to vlastně 70.000 km ) dělal. Dával jsem hlavu srovnat, otlakovat, nové tesnění, nová gufera ventilů a zabroušení ventilů. Dělal jsem to poctivě, ale nevím jestli za tu dobu co to má najeto už se nemohlo něco stát.
-
09:21:06 15.7.2012
to skorej je menšie riziko pre tesniť chladiaci okruh . do olejového račej nie . Ale fakt je otázne koľko to vydrží a ako to stade potom dostaneš:)To už račej výmena toho tesnenia a hneť dat skontrolovať celu hlavu
-
08:15:48 15.7.2012
:D přípravky ti todle nevyřeší ty jsou krátkodobé a je zbytečné vyhazování peněz jestli máš mastnotu ve vodě tak ještě nutně nemusí znamenat že ti prolíná olej do vody jde o to že netěsnost voda olej se většinou projeví tak že budeš mít emulzi na víčku oleje a to znamená že máš v háji těsnění hlavy válců a to opravdu ničím nezachráníš to je pak sundat hlavu a to těsnění vyměnit a samozřejmě vyměnit i olej protože voda s olejem moc nemaže.
-
18:56:14 14.7.2012
Ahoj rádcové
včera když jsem oddělal víčko chladící kapaliny, tak se mi zdálo, že je zespodu celé mastné. To mi asi někde netěsní motor a jsem v prdeli? Nebo se to dá nějakým přípravkem do oleje pořešit? Zkoušel to někdo?