sehnat napínák z brava HGT bez klimy.. a dát ho tam.. kdysi tu pár ks na prodej bylo..
Oprava-úprava 20VT+
-
15:30:30 22.6.2012
-
08:29:33 22.6.2012Jo jde to ale je s tím trošku práce budeš pak potřebovat krátkej řemen 4PK620 akorát se ti bude altík točit obráceně. Tuším že tu někdo psal že se pak hůř chladí, ale funguje :)
Jinak je další možnost vykuchat celej ten kompresor a nechat ho tam. Jeden co má jen obal tu mám navíc, váhu ti můžu zjistit. -
07:26:40 22.6.2012Dovolím si založit ještě jedno téma zde, jelikož budu mít nejspíš hafl dotazů co a jak.
Když jsme včera začali rozebírat, zjistilo se že auto bylo v minulosti bourané na předek s tím, že byl předek opraven. Bohužel po opravě to někdo prcnul znova. Takže musím lehce poladit plechy, protože to chcí mít špígl nígl :D
Má první otázka míří na klimatizaci, dá se sehnat kratší řemen, že bych jí vyhodil do kšá? Kdysi jsem zde četl, že si někdo vyrobil kladku, kterou tam po vyndání klima kompresoru namontoval.
Prosím tedy o první radu, zdali to má smysl dávat pryč, nebo ponechat. Důvod proč to dát pryč je koroze trubek.
Ostatně těch trubek je chyceno více.
nahážu jsem snad ještě dnes nějáké fotky a budu mít hodně otázek. Snad mne neukamenujete.