Voda z pod palubky

• DeeKay
    pol to prasknutý ventil topenia,praca fakt jak svina pol palubovky von sedačky aj koberec-zatopený z tej vody.Ventil pasuje z tipa,marei atd.Cena 5 eur z vrakoviska a robota na 2 dni,ale už to je a jazdim dalej.Len sa mi zda že klima je nejak slaba
  • Zarez
    nahodou se mi tohle taky stalo, byl to nakej sajratjt (vypada to jako malej chladic, zrejme to bude vymenik tepla) od topeni. ale je to prej krasna prace, samozrejme na celej den a cela palubka dolu a modlit se aby ji nezkurvili. ale samotnej vymenik stoji asi 700, takze nic strasnyho
  • amadeus69
    Horká voda nebude logicky voda z pod okna atd.. :)) prostě topení KO
  • beky
    A nebo jestli nepršelo předtím A to by mohla být špatná těsnost předního skla Ale to se mi stalo pouze u feldy ale to asi bude na 100% jinačí.Ale je to možný.
  • beky
    Ahoj.To bude na 100% topení mě se to stalo taky.u coupátka A měnění topení sundat palubovku s přístrojovkou to je sraní to mi věř.
  • DeeKay
    pelovy filter som menil nedavno tak to asi nebude
  • Syky
    nooo tak to topeni papa...kdyby obyc voda muze byt ucpany pylovy filtr nebo odtok...
  • sebo 1.8 16V
    tak to bude chladiaca keby si mal z ostrekovača nebude horúca:)
  • DeeKay
    to neviem ale asi skor chladiaca a strašne horuca skoro mi to obarilo nohy.
  • Syky
    voda jako chladici,nebo voda jako voda?
  • sebo 1.8 16V
    asi kúrenie
  • DeeKay
    čaute,mam problem včera mi pri jazde na coupatku vyrazila voda z pod palubovky,neviem či to ma niečo s topenim alebo čo.Dik za rady .