presunutie baterky do kufra

• sebo 1.8 16V
    Ja keby som sa stým už "jebal" taka tam dám ešte väčšie :)Horšia je ta robota kade ty káble tam dlhodobo bezpečne dostať .Mne baterka vpredu nevadí :). Tému zakladal iný :)
    http://www.autohifi-ady.sk/product.php?id_product= 552
    len kade to tam dostať :)
  • POL 20VT
    tak pak už pomůže jedině hliník, oproti mědi je levný, lehký, dá se dobře ohýbat, v kovošrotu ho koupíš mrak..
  • Warhol
    pokud je měd draha, tak zkus nějakou slitinu stříbra nebo zlata...
  • sebo 1.8 16V
    35 by bola ozaj potrebná ale chápem ze by to bolo aj o hubu FC nemám moc možnosti kade to ťahať a druha vec je cena med je drahá
  • krisz
    No mercedesi maju origo 20mm-ove natahane do kufru,ale radsej daj min.25mm-ky alebo jak pise Honza este lepsie by boli 35-ky...
  • Honza
    jakej kabel.. když sem tahal 35qmm do kufru kvůli hudbě, tak asi něco takovýho...rozhodně ale + i - kvůli kostře motoru... ostatním spotřebičům to je jedno..
  • ByTOP
    Jaký kabel použít? Díky za případný link
  • Denis 1,9 JTD:(
    Přesně tak, jak píšou kluci...já použil origo držák, trochu jsem něco přiřízl a přišrouboval do kufru do místa revezrvy, drží to pevně.
  • sebo 1.8 16V
    Na tie prívodné káble fest pozor!! budu dlhšie kompenzovať to zväčším priemerom z dobrou izoláciou
    a do kvalitnej plastovej trúbky nieje to sranda baterka do skratu narobí divy
  • Scoupe
    ja ji tam davam , ne kvuli vaze ale kvuli mistu.. kabel myslim ze je nejlepsi antahnout s origo svazkem to je u leveho prahu, ale kabel dej do enjake chranicky at se nikde neprodre, to by byl pruser.. a v kufru pevne pripevnit drzak baterky a nasledne baterku..
  • Kapscha
    caute hoši daval z vás niekdo baterku do kufra kvoli vyváženiu rozmyslam kade natiahnut kabel od motora do kufra...