Kolko stoji vyrobenie new kluca?

• Abyss
    no teraz mi je to jasne odkial to mam. Cital som to tu v radach. SOm to zrejme poplietol. V pameti RJ je nahranych 7 kodov cize sa da urobit 7klucov s roznymi kodmi ktorymi sa da nastartovat. Tak dufam ze je to pravda a ked pridem do zamocnictva tak neostanem nemilo prekvapeny. Dik
  • Denis 1,9 JTD:(
    pochybuju že má plovoucí kód, já mám Bravo r.v. 99 a v pohodě mi to na počkání okopírovali.
  • Abyss
    tak este jedna otazka na vas co ste si dali robit kluc. Bol som sa informacne opytat ci vobec vyrabaju autokluce s imo v danom zamocnictve. POvedali ze ano, ale musi tam byt pevny kod. Ak je tam plavajuci tak mi stym nic neurobia. NEviem ci sa mi to zda ale myslim ze som niekde cital ze FIAT konkretne coupe ma plavajuci kod. Je tam nahranych asi 8 kodov. Je to pravda alebo maju coupecka klasicky pevny kod. Dik za odpovede
    Normálně se zeptáš, jestli ti okopírujou klíč s immo, a jestli jo, tak zacvakáš a máš kopii za 5 minut. Dneska to dělají skoro všude:)
  • Abyss
    Takze ak pojdem do zamocnictva tak mi to v pohode urobia aj s imo za tych 40eur? Nemusim sa obraciat na fiat? Pytam sa lebo nechcem aby tam namna kukali ako na puka. Inak ten imobilizer je v tej modrej casti na kluci? Dik
  • Janinka 2.0.16VT
    u nás mi to normálně udělali v klíčnictví a kod nahráli z normálního klíče,červený jsem neměla
  • Abyss
    Ale je to bezpecne takto si nechat vyrobit kluc aj s imo u obycajneho zamocnika? Ide mi tiez oto aby mi pri vyrobe nieco neurobil stym imobilizerom. Stat sa moze cokolvek. Stratit, rozpucit a potom co? Chcel by som vediet ci stym nema niekto skusenost ze si dal vyrobit kluc priamo vo FIATe a co to vyslo. Lebo pokial viem tak kopiu ti mozu urobit len z cerveneho MASTERU. A ten nemam...
  • Fugasik
    Myslím že např. Tesco HK...možná i jinde.
    Klíč s Immo ti vyrobí dneska už skoro všude podle origo, stojí to kolem 900-1200 Kč, podle místa, kde narazíš.
  • Abyss
    Chcem sa opytat kolko stoji vyrobenie new kluca aj s imobilizerom. Od auta som dostal len 1,5 kluca takze ked sa mi ten 1 nedajboh strati alebo ja neviem co tak som v riti. Musim ho strazit jak oko v hlave. Cital som ze sa to robi podla VIN cisla karoserie. Nemam ani code kartu. Mam nato vyhradenych 200eky. Ked to bude este drahsie tak nech idu do p*ce zdieraci!