mne to pri radení do 2 sem tam ako keby som trafil mimo
ale nesilím to len ako keby nahmatám kde to ma "isť" asi by zošlo nejako pozrieť tie lano vody Ale ostatne rýchlosti idú
chíplo - asi spojka
-
18:29:03 1.6.2012
-
04:27:43 1.6.2012kurnik teď jak to mám všecko nové, tak to jde tak lehce, až se bojím, jestli už zas něco neupadlo, bo necítím žádný odpor :)
-
17:48:24 28.5.2012těžko říct, někdo se rozjíždí s velkým prokluzem, ale já tam mám kolem 175 tis a omezovač to zná moc dobře :D
-
16:37:15 28.5.2012koľko vydrží asi spojka km bez vytáčania do obmedzovača?
-
16:23:36 28.5.2012tak nakonec náprava dolů a je to venku... přítlačák je za polovinou života, lamela tak nějak podobně, ale hlavní problém je že praskla jedna pružina a šprajcla se bokem o ty šrouby vevnitř
-
16:59:45 24.5.2012rozpojit polosu nebo nějak jinak, protože sem tam fakt čučel a je to fest naknap
-
16:44:33 24.5.2012jde to ven, jen sou lempli... podobně na mě přišel kámoš s jeho bravem 1.8 tak sme přijel a do 30 minut byla venku a po 4 hodinách práce nebylo co dělat:)
-
16:24:21 24.5.2012no konečně na tom začli dělat a skončili, že jim to nejde ven a fakt to je na milimetry, prý musí celou nápravu sundat aby se dostali na spojku, je to možné nebo je nějaký fígl?
-
18:37:13 17.5.2012beky
treba nájsť oba podla označenia .tých 20 je veľa čisto za materiál si to asi mysleli aj z pracou Ale asi tých 250euro za materiál bude -
09:18:52 17.5.2012Viděl bych to na prošoupaný packy pružiny přítlačáku. Nejdřív upadne pár pacek a hůř se řadí, nakonec ložisko projde pružinou a je vymalováno.
U Faka se mi kdysi roznýtoval přítlačák, že nešlo ani otáčet motorem. Naštěstí na parkovišti jinak by to prda...
A čistá voda do motoru není dobrá.
Do Faka jsem ji taky lil (zajímalo mi co se stane). Prorezivěla mrazová zátka a trubka pod motorem. Pokaždé vychcala voda. A rez jsem z motoru už nedostal.
Přesto najel 260tisíc. -
22:05:42 16.5.2012no já potřebuju jak chladič klima tak i ten další a pod tím je držák a ten mám ohnutý a prohnilí zatím dolívám čistou vodu doufám že to neudělá prasečinu v motoru.A ten chladič už byl stejně nahnilej ale netek spíš se orosil a klima chladič je prohlej ale zdá se mi že klima funguje sice nevím jak moc dobře fungovat má ale chladí docela mrazivě.
-
19:58:50 16.5.2012Chladič cez 100Euro
-
19:31:37 16.5.2012Čauves Raven Na sto procent ti to dělá spojka mě se to samí stalo na dálnici jsem při 240km rychlosti vyřadil ale nazpět nezařadil odkurvil se jak přítlačák tak i lamela. dal jsem to do kupy za 5000 kč komplet nová spojka od Valeo.a už to je pohodička Ted pro změnu budu dávat oba chladiče a držák okolo chladiče moc vysoký obrubníky na parkovišti na něj jsem najel se škrábancem nazpět i s urvaným chladičem a držákem nevíš kde nejlevněji sehnat tyhle díly v servisu mi řekli že tak 20 000 ale zdá se mi že je určitě levnější cesta.
-
17:40:05 16.5.2012jo to jsem já :) otáčky v červeném každý den aspoň několikrát a dost často mě zastavoval až omezovač :)) a i tak s tím stylem požila spojka 175 tis km :D z toho polovina moje :D a ona se spíš rozstřelila než sedřela :D
-
22:15:24 15.5.2012moc to túruješ keď zoderieš spojku :)
-
20:16:08 15.5.2012jasnačka :D už sem zas uvažoval, že než oprava tak radši mers slk :D ale zase vyhrál coupas
-
20:13:29 15.5.2012potom daj vedieť koľko to stalo
-
15:40:49 15.5.2012ta odtahovka zadara v asistenčních službách :) a je to v servise...
no průběh je asi takový, od listopadu jsem pozoroval takove šušušušušu po nastartování v kose pod 5°C, ale jak se motor rozjel v tahu tak po asi 200m to zmizlo. V pátek sem tomu ...a to už jsem psal dole.
Přeřazovat nemůžu, ale pokud mám zařazenou rychlost, tak se rozjedu, aspoň jsem zkoušel teda jen zpátečku, ale zvuk není úplně řachání, ale spíš taková pomalá nahlas šustící bruska a po asi 15m smrdí spojka :D takže asi se urvala lamela nebo kdo ví co. Pokud to je startnuté bez zařazené rychlosti tak se to chová normálně. -
13:06:18 15.5.2012alebo nahrať aby človek vedel keď odchádza spojka co nieje nič tak nezvyčajne na každom aute
-
09:51:09 15.5.2012co mas za motorizaci? urcite bych kvuli spojce neprodaval auto a nekupoval jine zas takova palka to neni.., ten zacatek co jsi popisoval mi prislo jako spojkovej valecek ale to by nebylo to rachtani.. napis kdyztak na amil nejak ti to spocitam at cca vis co te ceka.. thepyroman@seznam.cz
-
08:39:36 15.5.2012Tak už jsem taky dojel a teď je otázka co to může být a jestli to má cenu opravovat? :)
V pátek jsem to roztočil a když jsem chtěl přehodit rychlost tak prostě šaltra nešla ven, spojku sem samozdřejmě zmáčklou měl. Tak jsem jí zase pustil, znovu zmáčkl a už to šlo. Přes víkend jsme měl pocit, že mi to ve velkých otáčkách zase parkrát udělalo ale šlo po znovu zmáčknutí spojky přehazovat, někdy šlo řadit krapet hůř jako by mě to nechtělo pustit.
Dneska jsem si tak lehce zazávodil a u roboty jsem už nevyřadil :D Když vypnu motor tak řadit jde se spojkou i bez. Když startnu tak to tam nevtlačím. Když zařadím a nastartuju se zmáčknutou spojkou tak neskáču ale dost to tam řachá, když pouštím spojku tak s rachotem jedu, přeřadit zase nemůžu.
Asi přítlačák že? Kolik taková sranda? Jestli si nemám radši pořídit jiné než opravovat, ale zase mám asi půl roku nové rozvody a servis tak uvažuju.