vymena horni kulisy razeni

• bubAk_
    tak hotovo :) ale mrdarna to je... nemusel sem nakonec sundat lanovody slo to i bez sundani, ale reknu vam kvuli takove soucastce davat vyfuk dole atd.... no mohli to vymyslet jinak :)
  • bubAk_
    okej, diky za rady :)
  • K0K1N 20VT
    tak tak :) ale není to zas tak hrozné jak to vypadá :)
  • bubAk_
    kurna takovy maly kus a tolik prace ...
  • bubAk_
    jak to dosrubujes tak odpojis lanovody a vytahnes to smerem dolu ven z pod auta jestli tomu dobre rozumim? cely ten kus? :)
  • K0K1N 20VT
    jj,já taky měnil jen tohle. Vejfuk kryt a pak už se tam nějak dostaneš ale co tam přesně je si už nepamatuju ale není to žádná věda,jen lanovody si myslím že mi nešli moc lehko sundat
  • bubAk_
    takze postup panové? :) sundat vejfuk? pak kryt co to krete a tam uz se dostanu v pohode?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nedostaneš se k tomu ani kdyby jsi se posral... přesně jak píše KOKIN... já ji dal na auto a potom teprve zjistil, že ji nemám dotaženou. vymejšlel jsem rovnáky na ohejbáky, nic platný, muselo vše zase ven...
  • bubAk_
    jedna se mi praveze o vymenu jen tohoto kusu co je v ramecku na obrazku :)
  • bubAk_
    no praveze potrebuji vymenit jen ten horni plastik ne cely to podtim ten horni plast drzi na trech sroubech jenom :)
  • K0K1N 20VT
    už si to moc nepamatuju ale když jsem to dělal tak šel ven výfuk a tepelná ochrana,pak tam jsou čtyři šrouby a je venku si myslím ale už si to moc nepamatuju no
  • bubAk_
    a kdyztak popis pri demontazi a montazi diky :)
  • bubAk_
    cau praskla mi horni kulisa řazeni, objednal jsem si uz novou sadu , můžete mi někdo popsat kam a jake těsněni se dávaj? tady je ta sada www.fiatdily.cz/dil/10707?Category=fiat-coupe-20-20v-turbo&Subcategory=prevodovka-spojka-a-poloosy-razeni
    , diky bubAk_