-
10:39:29 12.4.2012
Hadičky jsem kontroloval. Předělával. WG jsem zkoušel. Vyměnil jsem regulátor. Pořád to samé. Ale teď jsem přišel na pána, který byl dříve vedoucí ve fiatu a má od fiatu pc doma. Tak me to napíchne a uvidí se. Jinak díky za rady.
-
21:23:38 6.4.2012
Kupte si za 400 peněz 3m silikonových podtlakových hadiček a staré vyhoďte. Pokud to chcete jen chvilkově heftnout, tak uřezejte rozmačkané koncovky a nasaďte zpět. Každopádně není to nijak šílená práce a bude klid.
Po 15letech provozu bude spousta gumových částí po motoru v troubě.
-
13:16:15 6.4.2012
Adys: mě taky budík ukazuje méně tlaku, ale zase podle zvuku se mi zdá že nástup je moc brutální. Tak jak to syčí ted tak to dříve nedělalo. WG zkoušel kamarát jestli se hýbe. Napojili to na kompresor a hýbal se. Prej dobře, takže není zatvrdlej. No a regulátor tlaku. Tak ten dnes musím vyměnit a uvidí se. Ale furt nejakej problém. Pak až ho budu házet to auto ze skály tak vám řeknu at se prijedete se mrknou :)
Jinak když prstem zacpu hadičku která je zapojena do sání před turbem, tak to jde az do 5500otáček..
-
12:36:11 6.4.2012
George: Mě zase budík ukazuje že turbo tlačí méně, jen 0,5b. Vstřikování se mi taky někdy rozsvítí a jede jen do 4000 otáček a pak jde do nouzáku. Že by bylo špatné WG? Nebo regulátor tlaku turba???
-
11:47:23 6.4.2012
nějaká prasklá hadička,nefungující wg. Nedávno to tu někdo taky řešil,tak zkus najít to téma,třeba ti to pomůže.
-
10:02:50 6.4.2012
mám nějaké problém s tím, že mě turbo tlačí více něž by mělo a pak se hodí auto do nouzového režimu. Jde do 5 500 otáček a dál ne. Co by to mohlo být?
Díky