Při plném plynu se dusí 16VT

• Invi
    Ahoj Peki, jak jsi vyřešil problém prosímtě, tím čipem? Díky
  • George
    Cauvec, tak to se určo můžeme domluvit. Jak se ti bude chtít. Kdyžtak mě pak brnkni na 774 232 581. Jirka
  • Peki
    tak to by bylo super.ale jsem od kroměříže (to zas neni takovy problem) ale teď nějakou dobu budu makat v praze, ale hned jak bych dorazil dom tak bych se ozval a nějak bychom to spáchali..?
  • George
    Popřípadě kdyby jsi chtěl. Tak mám jednotku navíc. Kdyby jsi to chtěl vyzkoušet. Jsem ze Šumperka. Nevím jak je to pro tebe daleko :)
  • Peki
    Díky moc za info.už jsem s ním v kontaktu.
  • George
    Cauvec. Dělá mě to asi to samé. Když dám plný plyn tak se to zastaví u 4000 nebo 5500 a hodí se to do nouzáku a plyve to. Jinak jednotku jinou nepotřebuješ. Stačí ti ten chip bez immo. Teď mě to dělal PhoB a super spolupráce. Tak ho kontaktuj třeba tady na foru. Stačí když ti ten čip načte a vymaže immo.
  • Peki
    teda jestli i ta jednotka do toho auta je správná...
  • Peki
    tak vytáhl jsem jednotku a myslim že čip není origo že s tím někdo už něco dělal (viz foto). je možne že když by byl vadný čip tak by to házelo tu chybu (a pak nejelo)???
  • Peki
    no tak teď se to pořádně projevilo, byl jsem znov na diagnostice a ono trvalá chyba řídící jednotky která nejde smazat, ale zajímavé že až po roce se to ukázalo :-( tak nevíte někdo o jednotce na 16VT bez imobilizeru?a když tak za jaký peníz? Díky
  • Denis 1,9 JTD:(
    Tipoval bych to na pumpu, hodil by se měřák tlaku paliva.
  • Peki
    Zdarec borci mám menší problém, ať za studena nebo za tepla když jedu na čtvrt plynu tak vše ok ale když dam plný plyn tak po tom co začne tlačit turbo tak to začne vynechávat (dusit se) a i to střílí z výfuku (popř mě připadne že i ze sání), prostě to přestane jet. Nevíte co by s tím mohlo být myslím si že jsem asi zkusil vše, třeba se i mýlím. Díky za radu