U 20v/t diky tomu, ze se nikdy varianta bez immobilizeru nevyrabela a konstrukce funguje trosku jinak, tak se "vymazanim" muze rozumet i uvedeni jednotky do tzv tovarniho stavu. Kdy jakmile takovou ecu zapojis do jakehokoli auta kde je stale pripojeny codebox(tedy ten system immobilizeru) tak se jednotka pri prvnim zapnuti nakoduje podle nej.
A tedy auto normalne pojede a immobilizer bude dale funkcni. Zkratka se jen skamaradi s jinou karoserii :)
Deaktivace imobiliseru v řidici jednotce motoru
-
11:23:49 25.4.2012
-
15:27:52 24.4.2012přesně takto dělá i ten můj kamoš, co jsem pochopil ...
-
14:24:11 24.4.2012Čauvec. Děkuji za rady. Ale vyřešil jsem to úplně jinak. A to následovně: vztáhl jsem čip z řídící jednotky kde bylo nahrané immo. Načetlo se to a poslalo Phobovi, ten mě ten immo z čipu vztáhl a poslal soubor zpět. Pak se to nahrálo na čip a bylo to hotové...
-
13:22:51 24.4.2012známý dělá bosch jednotky; dělal mi immo na 20vHGT a bude mi to ted delat ina 20VT, takže jednotka pak nebude immo vůbec řešit, tzn dáš to do auta a nastartuješ to třeba šroubovákem... mám se ho zeptat jestli to udělá a za jakých podmínek? vím že to umí, že to funguje, ale nevím, jestli by do toho šel.
-
06:45:36 23.4.2012Jestli se teda něco u nových výrobků nezměnilo :-)
-
06:44:45 23.4.2012Ten bypass modul funguje tak, že do něj vložíš náhradní klíč. Uvnitř je čtecí cívka, která před startem odešle kód z klíče do imobilizéru. Takže po instalaci bypass transpondéru imobilizér vyřadit nelze.
-
04:28:43 4.4.2012asi neporadím, ale když má někdo dálkový start tak kupuje nějaký bypass modul co odpojí imo, to tam ale je, tak nevím jestli tohle pomohlo a jak ten modul vůbec funí a jestli by k něčemu byl pokud tu imo část třeba nemáš ... prostě jen nápad
-
13:01:23 24.3.2012Potrebuji aby me jela jednotka z předchozího auta v nove kastli.
Předchozí auto mělo imob ale tohle nemá. Tudíž potrebuji deaktivovat aby jednotka nebyla blokovana.