vzpery kapoty

• sebo 1.8 16V
    Z toho formana sú asi najlacnejšie a len sa na cvaknutie bez uprav
  • Kenny
    k těm vzpěrum, mám stejny problem dnes jsem tam montoval jiný a taky haupna nešla zavřít zustane cca 15 cm otevřená... duvod je ten že jsou delší aspon duvod u mého auta.
  • Kenny
    k těm vzpěrum, mám stejny problem dnes jsem tam montoval jiný a taky haupna nešla zavřít zustane cca 15 cm otevřená... duvod je ten že jsou delší aspon duvod u mého auta.
  • sebo 1.8 16V
    Inak tento druh búračiek je častý keď nie po prechode ale po chodníku ide nejaká poriadna baba .Ale ešte je skoro baby ešte tie svoje mini nevytiahli alebo mi dačo ušlo?
  • sebo 1.8 16V
    ajaaaaaaaaaaaaaj :(
  • Fugasik
    ajaj
  • BukineQ
    ne ja zastavil na prechodu za autem a on to dome ze zadu napalil a ja trefil jeste to auto predemnou :(
  • sebo 1.8 16V
    si mu chcel utiecť? :)
  • BukineQ
    vcera do me nabouralo subaru sti takze uz ty vzpery nemusim resit protoze mi nejde ted kapota ubec otevrit ...
  • sebo 1.8 16V
    koľko preboha stali tie originál vzpery?
  • bubAk_
    ja sem pred zimou menil vzpery a otevre se to ok, a zavre taky nic mi v aute nevadi... hele otevri kapotu co to jde vem fotak vyfot cepy kde mas jak to vypada v celku a pak pri zavreni jak to nejde vyfot to a hod to sem :) a muzem debatovat jak na to :)
  • BukineQ
    vzpery jsou origo a nic posunutyho nemam je to divny ...
  • bubAk_
    uz je divny ze ti nejde uplne otevrit, a kdyz zavres nemela by se oprit o drzak tlumice ze by to neslo zavrit, tj nejaky divny a ty vzpery sou origo jo? pac i co tady psie sebo na formana tak to nedelaj, tam asi nebude problem v tech vzperach ,ale mozna v ulozeni tech vzper nemas to nejak posunuty nebo tak? pac je to vazne divny...
  • BukineQ
    no kapota nejde tolik otevrit aby se zasekl doraz a nejde to uplne zavrit protoze se ta vzpera opre o ten drzak na tlumice
  • bubAk_
    bukineq to ti jako nejde ta kapota uplne otevrit aby se ti zasekl doraz nebo jak? a zavrit jakoze to nejde odhaknout? nejak nechapu jak si to napsal :)
  • sebo 1.8 16V
    nieje lepšie z formana za 9euro kus?
  • BukineQ
    ahoj mam takovej dotaz koupil jsem si vzpery kapoty a jedna je aretacni kdyz ji tam dam nejde mi zavrit kapota a kdyz ji otevru tak mi to nejde otevrit tak aby se ta aretacni zasekla.musim to nak upravit diky ....