-
20:50:13 2.4.2012
Takže vyřešeno :) Vyměnil jsem uhlíky, plynové lanko a byla prasklá pojistka, proto nešly budíky. Díky za pomoc ;)
-
23:10:30 22.3.2012
Ukazovaly. Akorát s klesajícím palubním napětím vypnulo ABS (rozsvítila se kontrolka), vypnuly airbagy, začly problikávat xenony, tak jsem to shodil na obrysovky a když už začaly slábnou obrysovky, tak to mělo tendence běžet nepravidelně, ale vždycky dojelo a ručky ukazovaly správně. Teda otáčkoměr, protože ostatní musely zákonitě kecat. Neposkakovalo to a neukazovalo vyložený nesmysly.
-
20:41:19 22.3.2012
Takže ti fungovaly budíky i když byl altík na sračky??? To je divné, mě nic neukazuje. A dneska jsem konečně vyměnil to plynové lanko, to byla jebačka, zabralo to 3 hodiny :D
-
16:20:34 22.3.2012
Já měl u 20VT altík na sračky a když jsem potřeboval někam ject, tak jsem střídal 2 autobaterie. Kolikrát jsem tu autobaterii dojezdil úplně až na doraz, ale vždycky fungovaly budíky a kontrolky a špatně to běželo až když ta baterka byla úplně mrtvá.
-
20:08:34 21.3.2012
na 99% to je altík... Když jsem to hodil přes start. kabely, tak to chvilku šlo, ale postupně mi to zdechalo,
-
16:53:13 21.3.2012
že by motorová el. jako u mě? :/
-
12:10:38 20.3.2012
Jojo, kdyby to byl ten kabel, tak je to vpohodě. Přišlo mi to že to jede chvilkama na 2 válce... Pak už nefungovali ani světla nic. A do toho to plynové lanko, to je zákon schválnosti...
-
12:02:47 20.3.2012
me se neco podobneho stalo, kdyz jsem delal motor a mel jsem spatne prisrubobanou kostru motoru..taky se to dusilo,zdechalo,proste bordel...mel jsem to prisrubovane,ale nedotahle...otazka jestli treba neni spatny ten ukostrovaci kabel...ale to je tezko rict takhle pres net...
-
11:44:48 20.3.2012
Zdravím, mám zřejmě problém s elektrikou. Když jsem se jel projet, tak jsem si po chvilce všiml, že neukazujou budíky, jak otáčkoměr, tak teplota vody, oleje, tlak, nic. Po chvilce, když jsem se vracel domů, tak se mi to začlo dusit a světla pomalu přestávala svítit, tak jsem pořád prošlapoval a opět to šlo do normálu, ale po chvilce opět, a to už byl konec, ani nastartovat to nešlo, tak jsme to startli přes start. kabely, chvilku to jelo, ale po chvilce to samé a ke všemu prasklo plyn. lanko, tak nezbývalo nic jiného, než to odtáhnout. Nevíte co by to mohlo dělat? že by špatné dobíjení? Třeba špatný alternátor? Za každou radu děkuji :)))