BOW problém

• Machal
    Tak sen našel video jak to zní ale ventil je fungl novej Bailey nevíte co s tím
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detail page&v=NQAcVgKPXG4
  • Machal
    Tak už sem vyměnil bow jenže stále to není ono sice odfoukne ale jakoby zavře příliš brzo a zbytek jde filrem :(
  • amadeus69
    Bailey doporučuji je nezničitelnej :)
  • Innocento
    S Bailey taky nemůžeš udělat chybu. Dost lidí už ho má vyzkoušenej.
  • Innocento
    Jeden bejvalej člen tu nabízel Synapse, tak jsem ho vzal. Má je k dispozici třeba i Krosmen. Chodí bez problémů, tak jsem spokojenej.

• Machal
    A jak si dopadl co si myslíš o tom ventylu Bailey
  • Innocento
    Já měl kopii toho Forge a měl jsem taky problémy - otevíral pomalu. Přisoudil jsem to tomu, že je to kopie a koupil jinej origo.
  • Machal
    Tak asi koupím novej od Bailey DV26 někteří tu píšou že sou kvalitní snad se to tím vyřeší
  • Machal
    Ano přesně jak píše tak to je ale nechápu proč přetlak neodejde ventylem ale hrkne do filtru
  • Innocento
    Proč by měl být špatně nastavený? Když jsi ho rozebíral při podkládání pružiny, tak sis určitě všimnul, že je dvoupístkovej. Po startu (při podtlaku v sání) kovovej pístek otevře, ale vedení vzduchu ke klapce drží pořád zavřený druhej pístek (plastovej). Když přidáš plyn a podtlak v sání pomalu přechází v přetlak, tak kovovej pístek zavře. Takže podle toho, co popisuješ, by měl pracovat správně.

Pokud bys hledal chybu v pružinkách, tak to podložením jenom zhoršíš.
  • Machal
    Ahoj štelovatelný není skoušel sem ho podkládat ale bez změny stále to jakoby odfoukne do filtru
  • Denis 1,9 JTD:(
    Špatně nastavený BOV, jestli máš štelování, tak to utáhni. Jestli nepomůže, musí se vyměnit/podložit pružinka uvnitř.
  • Machal
    jo a po přidání plynu se pístek zavírá
  • Machal
    Ahoj mám problém přestal mi pískat BOW ventyl slabá hadička co vede do ventylu po nastartování je tam podtlak a otevře pístek nevíte co s tím děkuju za rady