-
18:16:14 13.9.2012
no chtělo by to proměřit vynutí ventilátoru jestli ho nemá v čudu pak se ti může stávat to že ti jdou přes to moc velké proudy a spálí se to jinak to mohlo být i tak že jsi to měl zaoxidované a nedrželo to pořádný kontakt pak se děje také úplně to stejné....
-
07:56:25 3.9.2012
Ahoj, díkes.No asi je možný že se mi vaří motor kůly tomuhle?No co se dá dělat asi koupím novej no.Ale jestli tam byl nějákej skrátík což asi byl když byl i odvařený konektor.Tak abych nekoupil noví a znovu zdechnul tak to chce něják změřit u elektrikáře co ? Jestli tam není něco špatně v elektronice.
-
20:47:24 2.9.2012
Beky. Ten plastový díl co je na boku sahary je předřadný odpor větráku chladiče motoru.Má za ukol spouštět první a druhou rychlost větráku.V druhovýrobě není a origo stojí 1500kč.Není to čidlo!
-
20:44:28 2.9.2012
To jsou konektory jeden byl spálený a přiškvařený k tomu nějákému čidlu od sahary co už asi nefunguje.
-
20:40:47 2.9.2012
Doufám že se dostane do starého pojízdného stavu.
-
20:34:47 2.9.2012
Ha pod víkem samí olej
-
20:33:18 2.9.2012
A šup ven.
-
20:31:37 2.9.2012
Tak to už někdo dělal někdy tohle origo nebylo.
-
20:29:40 2.9.2012
9
-
20:28:29 2.9.2012
No a při výměně chladiče jsem si všiml že je úplně jiný tak jsem tam flákl zase nazpět starý a zavařený + Držák chladiče byl úplně KO Tak prozatím je jen svařenej.
-
20:25:20 2.9.2012
6
-
20:23:54 2.9.2012
5
-
20:22:37 2.9.2012
4
-
20:21:31 2.9.2012
3
-
20:20:43 2.9.2012
Neví někdo k čemu toto je ? s čím to má fungovat ?
-
20:19:02 2.9.2012
Čauves,žádná emulze tam není jen je ten olej cítit benzínem už asi kroužky něco propouštěj ale pustil jsem se do toho.A našel víc závad najednou obzvlášt,tohle čidlo který se speklo.
-
20:11:26 30.8.2012
čau
Kde najít otvor který pouští bud chladný klima vzduch a nebo teplý od motoru do interieru? prý nestačí demontovat jen středový panel....potřebuji to vyřešit:/místo klimování mi to topí,nefunguje to:)
-
21:00:37 28.8.2012
Tieto veci čo píšeš ide ľahko zistiť otvorenie termostatu je jednoduché chytíš hadicu veľkého okruhu u mňa keď dosiahne voda 90C hneť zistíš že sa otvoril :) Pumpa sa zvyčajne mení pri rozvodoch myslím ze je to rozumne riešenie pri jej cene 40euro je to zanedbateľná suma .Osobne keď to bude len vadné tesnenie pod hlavu budeš ešte veľmi rad .Ale už sa to tu písalo vraj na FC hlava "nepraská "
ja by som typoval na ňu podla popisu závady
-
20:48:20 28.8.2012
to beky: hele a kdyz sundas vicko, mas na nem takovy bily hnus? nebo ten olej mas svetly? pokud ti to protejka pod palici a mas tam vodu, popr chladici kapalinu, olej by mel byt svetlej , jako mlecna cokolada... a na vicko by jsi mel mit takovej bilej povlak... hodne k videni to bylo u starejch skodovek..
-
20:27:34 28.8.2012
Ahoj.Jo dobře tak myslíš že termostatem to není. Tak tedy oskusím to noví těsnění pod hlavou.Jo ten motor jsem si čtyřikrát vypláchnul tak že teče pouze krásně čistá voda.díkes za radu oskusím to noví těsnění.Poněvač jsem si říkal že by to mohlo bejt taky tím těsněním poněvač se mi zdálo že přibyl olej.tak mě to též taky napadlo.Jo nemohla by to dělat i vadná vodní pumpa ?
-
23:25:57 27.8.2012
to co píšeš je nesmysl.
přípravek na zacpání netěsností je dobrý efekt pro teď hned, ale uvědomuješ si, že to zasere taktéž celý motor včetně topení?
nefunguje to ale na principu lepidla, takže to že je termostat zalepený je nesmysl.
tipuju to na fouklý těsnění pod palicí nebo něco podobného...
-
21:05:55 27.8.2012
Ahoj kamaráde.Je to záhada motor jsem ohřál až na 98C°. A nic voda začala sršet i z podvíčka.Je to záhada asi by to chtělo ozkusit novej termostat.Protože je možný že se my to zalepil přípravek na zacpání netěsnosti chladiče.Třeba bude stačit odlepit jestli je přilepený ale do toho bych se nepouštěl bez druhýho coupe.Který mám v servisu.Kůly tomu že praskla Haduce chladícího okruhu.Hned ta co je za motorem u 20VT. Prej se už nevyrábí Tak co ted Obvolat Fiat servisi Jestli náhodou nemaj na skladě ?
-
09:44:44 27.8.2012
Nic není nemožné toyota :) a coupe :))
sepne se ti velký ventilátor
to že budík ukazuje 80 kašli, je jen informativní, za ty roky si ta ručička ukazuje co chce, hlavní je, že jednotka naměřila asi 92°C a sepnul větrák. ikdyž jak říkáš je to prd platné, když to nejde na velký okruh
Nemáš tam třeba delší čidlo, co by blokovalo otvírání termostatu?
-
20:09:27 26.8.2012
To já mám 97 rok a už jsem zjistil proč mi lítá voda z nádržky na chladící směs.Nejspíš neotevře termostat,a ta voda neobíhá .Tak že začne vařit motor. a vodu z nádobky to prostě vyfluše i s otrvřeným víkem chladíci kapaliny začne to bublat a flusat vodu. Ale teplota budíku musí překročit 80C°.Něco jakoby sepne,změní se chod motoru a už to z nádobky lítá ven.Potvdí mi někdo jestli to je možný ?Děkuji za případné rady.
-
10:51:27 25.8.2012
beky: ja myslim ze bys fridexy nemel michat ani jeden spolu nedela to dobrotu :) mam coupe 99-00 a nemam s ruzovym absolutne zadny problem :)
-
09:18:14 25.8.2012
No tak já růžovi fridex znám ale když jsem ho tam dával Tak ve fiatu přímo řeli že růžovej nebude nejlepší Ale. prí bud modrý nebo zelený Tak hlavně vím že ten rúžovej se nemá mísit s jiným tak tam dám zas růžoví.
-
07:51:45 25.8.2012
jak víš že to je fridex že...
jaksi origo paraflu je růžový, nebo modrý (dle tipu motoru s tím že jedna barva už se těžko schání..)...v alfě tipu a stilu mam to růžový... v tipu mam obyč modrej fridex...
-
23:11:06 24.8.2012
Tak že tam pak mohu zase nazpět nalejt. Dík za radu nebyl jsem si jistý v červeným mám totiž modrý prý je lepší pro starší auta že je to prej nerozežírá-Chladiče a těsnění pod hlavou.Což prej o růžovím říct nedá.Přímo mi to takle řekli přímo ve fiatu.No neví někdo kde bich mohl tu hadici na 20VT sehnat ?
-
23:06:15 24.8.2012
No nedolíval jsem nic .Při ruce nebylo, rozhodně do rozpálenýho motoru nedám hned vodu. Kor studenou . Dojel jsem až vychladl motor pomalu na nejniší otáčky domú Dojel jsem domů zhruba na 95C° A už je v servisu prej se hadice nedá sehnat prej ani druhovírobou.To jsem zvědav co ted nebo nechat udělat na zakázku.Neporadí někdo? Na červenýho jsem též dával novou. originál a byla už zesílená na tom místě kde se mi to proklepalo o blok stála nová 400 + nějáký drobný v pohodě sem jí sehnal bez problémů hned.Ani ve fiatu nevědí co dělat dneska mi i volali do práce prej nebejt nějákýho maníka kterej to prej jen zalepil tak že to už někdo opravoval .A doprasil to.
-
21:58:16 24.8.2012
to beky: mam růžový fridex a nic....
-
17:15:06 24.8.2012
a schválně, dolil jsi do toho motoru studenou a nebo horkou vodu?
-
12:08:59 24.8.2012
Ahoj, von Raven moje podezdření se potvrdilo. Je to ta hadice a v servisu přišly nato že origo se už nevyrábí. Je to ta tlustá dlouhá hadice za motorem.Jsem zvědav co mi zavolají.
-
23:43:07 23.8.2012
Už se těším Kamaráde.Až pokecáme naživo. Zítra jedu s 20VT do fiatu ,nejspíš se zase proklepala ta haduce u motoru Přeznoc mi zmizla voda. Drž mi palce ad to není nic horšího. Ale myslím že to bude ona na tom 20V už mám též novou Hadici A příznaky stejný jako u 20VT. Tam taky jedu A oh teplota se mi zdála na jízdu vysoká 95C° Tak jsem po teplotě číhal a Ejhle 98 a už jsem hledal kde zastavím z Podhaupny se čoudilo pára od vody. Hm tak okukuju že je motor zlitej oranžovím sajrajtem z Chladícího okruhu. Tak jsem hledal. A dokonce i našel. Hadice Ojé. Tak jsem si zašel zazvonit na zvonek a poprosil jsem o vodu ještě že sebou vozím kanystr na vodu. Tak jsem nalil obyč vodu z vodovodu. Na dojetí. Hned do fiatu A už si vzpomínám Chtěli 1792 i s novou origo hadicí Což docela jde nato že jen ta hadice byla za 500 No doufám že se nemýlím A není to třeba fouklí Těsnění. To by mě naštvalo Poněvač si říkám že .Červený fridex ,asi by tam neměl být že? T-
en není vhodný pro starší těsnění pod hlavou ,ale dělal to mechouš tak snat věděl co může a nemúže .Ale mě osobně se to nezdálo. Drž mi pjesti Ad to není nic horšího.
-
06:44:39 23.8.2012
Zdarec beky, budu rád když se stavíš. Ukážu ti i vzorník a uvidíš že některé barvy tam jsou megaluxusní.
-
00:07:52 23.8.2012
Ahoj von Raven .Tak to bych první až budu mýt udělaný výfuk a Chladič zajel ktobě. Aby jsi to první omrknul .Jinak cena super .
-
07:11:56 22.8.2012
Tak coupe celé do černého karbonu by vyšel matroš a práce na 13 tis pro místní členy, jinak po té hrůze co jsem si zažil na svojem bych cizím pod 15 nešel :)
Ideální je, když to nemá ťukance, protože kitování dost prodlužuje čas a i bez kitu a s kámošem ve dvojky by jsme to dělali asi 2 dny v kuse nejmíň.
Největší krizovka na coupé je přední nárazník a okolo zadních malých okýnek :) a pak by strašně vylezly důlky ve dveřích bez kitu, sám sem jich měl přes 60 na každé straně.
-
23:50:44 21.8.2012
Ahoj von Raven.Vypadá to fakt hodně dobře.Tu bílou bych dal na to červený s tím každý den nejezdím. Tak by to snad hned nezačalo černat ? Ale ta černá je fakt hezká za kolik by si dokázal potáhnout teda celí auto pokud to děláš sám ? + materiál ? Já bych chtěl zkusit tu bílou ale máš pravdu. Na údržbu to je hodně nepraktický.A s tím 20v bez turba fakt nejezdím každej den. No ale nechám si poradit od toho kdo tomu určitě rozumí víc než já. A kor když jsou s tím zkušenosti.Díkes.;)
-
23:12:36 20.8.2012
lak má každý a já už bych barvu nechtěl ani omylem, když to podřu, tak přelepím díl a hotovo.
Celé černé mám teď v profilu. Barvy se dají vybrat ze vzorníku a tak do 10 dnů by tu byly. Do bílé bych nešel. Sice je krásná sněhová, ale každý komár ti tam udělá flek a od kol safalt a jiný bordel by byl za trest.
-
07:51:55 17.8.2012
Ahoj čoveče na celí auto. Kor ten býlí by mohl být zajímaví ale ta černá no co myslíš kdybych mýsto toho červenýho uděál celí černý ?Jak by to asi vypadalo tou folii co jí máš tolik ? Ale ještě nevím zase lak je lak žejo?
-
06:45:07 17.8.2012
Mrkni na www.zeptejtese.info tam seženeš co potřebíš :)
Aktuálně mám pořád dost černé hadí kůže, na intoš i stříbrný karbon a černého mám i na celé auto. Teď jsou v plánu nějaké další auta, tak možná bude i sněhově bílý a možná i ten bestiálně barbie růžový :D Tak jako tak z 98% stejně chce každý klasický černý.
Není problém si, ale vybrat ze vzorníku, jen to z hongkongu přes francii, německo, naše celníky a sem trvá minimálně 10 dní.
-
19:34:10 16.8.2012
Čus dám ti na sebe kontakt 775160081 kdyžtak psni i tvoje číslo. Dikes určitě si udělám cestu .Akorát mě skončila dovolená, tak že bych to viděl na nějákej víkend nějákej ale spíš něják po pátým po výplatě ;) díkes von Raven
-
07:23:25 9.8.2012
doma mám skoro 2/3 existujících barev a vzorů, ale problém je že to jsou jen vzorky na přiměření a když kupuju tak musím vzít celou roli což je 1,5x30m, Travá to asi 10 dnů než mi to dojde, ale zase na druhou stranu pokud se dělá celé auto a interiér, tak to co zbyde je ideální rezerva kdyb se do budoucna něco někde měnilo, tak celá rola stojí za to pokud nemáš zrovna smarta kerých tam zabalíš snad 5 :D
Pokud se potřebujou jen menší části tak na aukru se už začínají objevovat, ale někdy chcou i 600 za metr což je prasárna.
Doma mám aktuálně stříbrný karbon na běžnou kapotu, černý karbon na celé auto a černou hadí kůži na interiér a něco mi zbyde.
Interiér jsem dělal jak mi odešla spojka, prostě sem si to po částech rozmontovával a zkoušel :), pak jsme zkusil střechu (tam mám drobné nedostatky - dneska by byla bez chyb)pak kufr pak boky haubny a pak sem nadával jak jsou vidět všechny důlky z parkoviště a začal sem kitovat a brousit a už mi nezbylo než celolak nebo celokarbon a tak byl celo Snake 3D
Normální kůži bych na bag nedával, max na panel kolem ručky, ale i to se musí hodně umět a stejně bude zbytek jiný, tak to taky nebude ten správný efekt a na středový panel by to byla šupa ale kolem budíků a tlačitek by to i od profíka vypadalo hrozně protože tam ani nepřehneš tu fólii co má pár mikronů.
Když budeš mít cestu, klidně se stav, mám dovolenou až do 26.8. ale brnkni ať sem doma, kontakt je tu všudemožně, nebo v profilu, tam je icq i web.
-
20:32:24 8.8.2012
Ahoj to je ono to chci potáhnout.no sever Moravy tam mám strejdu tam občas zavítám si udělám výlet za strejdou a samozdřejmě i zatebou někdy o víkendu . Ty umíš potahovat interiér nebo nato někoho máš nějákýho šikulu co to umí ? na toho červenýho bych bral tu hadí. ale nedala by se sehnat i na toho tmavě modrýho ta hnědá? a nebo od někoho komu se zničily sedačky v tý hnědý by se to dalo taky použít ta kůže v nejhorším i z nich né ?Pokud se nedá tenhle odstín sehnat.
-
13:42:36 8.8.2012
existuje i hnědý karbon, z 80% hnědý tmavší, ale jak na to posvítí slunko tak to jde až do takové bronzově zlaté
Volant potáhnout jde, jestli myslíš tohle
-
13:39:05 8.8.2012
beky sever Moravy
ta hadí kůže je festovně černá s lesklýma ploškama a na ostrém slunku jsou v tom reliéfu vidět i fialkové střípky, ale jsou pidi... barev existuje víc i chameleoni v hadí kůži a tam je i 5 barev v jednom třeba. Doma mám vzorník kdybys to neměl daleko. Problém je, že se musí vzít 30m rola, ale kdybys chtěl celé auto a intoš a něco do rezervy, tak je rola akorát a vzal bych taky jednu a pak vyjde cena s rychlou dopravou a clem asi na 5500,-
Jinak doma mám stříbrný kus karbonu, černého karbonu fest metrů a černou hadí kůži asi 12m :D
Interiér jsem si ale udělal v černém karbonu o něco dřív tak jsem to pak už nepředělával, ale mohlo by to být taky super.
Kdybys to měl daleko tak jak říkám nabídka je 200,- za 1,5x1m hlavní směr šupin je v tom metrovém směru takže by vycházel shora dolů, nebo můžeš vzít i 1,5x2m a pak si to můžeš otočit jak chceš, nebo prostě rozměr jaký je třeba :D
jo a základní vzorníky najdeš tu www.zeptejtese.info - nabízené služby - polepy a dole jsou 4 vzorníky
-
21:34:28 7.8.2012
Čoveče ta hadí je fakt pjekná na čeveným by to bylo hezký odkud jsi von Raven ?
-
21:24:28 7.8.2012
Ale karbon by byl hezkej na červenýho. To vypadá hezky ale to až vyřeším jak se doněj dostat no bez klíčů to je jaksi na pytel.
-
21:15:27 7.8.2012
A ještě bych se chtěl zeptat jestli by bylo možný tím potáhnout volant a část středovyho panelu okolo ruční brzdy ? Jo volant jen ten středoví díl kde je erbeg.a možná i kaslík ale to si ještě promyslím.
-
20:56:17 7.8.2012
Ahoj spíš bych potřeboval tu hnědou.
-
07:19:46 7.8.2012
a nebo prostě karbon a klasika
-
07:15:29 7.8.2012
tak přidávám i venkovní obrázek :)
rozhodně to je tloušťka v mikronech a i tak zjistíš, že kolem tlačítek to musíš zaříznout s koncem okraje, protože přehnutí už blokuje mačkání tlačítek
-
07:13:55 7.8.2012
beky šel i nešel
normální kůží sem udělal jen popelník, koženkou panel kolem ručky a loketní opěrku a samotný panel jsem hvízdnul do karbonové fólie, ale pokud chceš vyloženě kůži, mám fólii se vzorem černé hadí kůže
Klině ti šmiknu třeba 1x1m za 160,- nebo 1,5x1m za 200,- plus pošta a můžes zkoušet
Foto té kůže je dost složité nafotit
-
23:10:13 6.8.2012
Vela ohybov okolo ovladacov kurenia. Koza sa neda nejako extra natahovat. Vykaslal by som sa na kozu o dal to do folie ked to uz chces do niecoho davat...
-
21:47:48 6.8.2012
Čus .Nevíte jestli by ten středovej panel šel potáhnout kůží ? Nezkoušel to někdo ?
-
11:31:18 6.8.2012
já se nesral ani se sundáváním gumy, rovnou na ni karbonovou fólii
http://fiatcoupe.cz/forum/pokec/9559-panel/
-
15:34:00 5.8.2012
LUKE 1.8 H8C, ten popolnik teda tie dvierka a ten spodny maly plast sa tazko vyberaju chcem sa do toho dnes pustit...
-
15:32:42 5.8.2012
ja to mam takisto cierne a leskle ale ked uz sa auto pripravuje na celolak tak rozmyslam ci to nedam nalakovat a takisto aj dalsie veci ktore by sa dali len neviem ako to bude vyzerat.....
-
00:55:00 5.8.2012
Já jsem to zatím jen umyl Isopropylalkoholem a je pod tím černý lesklý plast, když to ničím nerozleptáte. Vypadá to dobře, tak přemýšlím, jestli to má vůbec cenu stříkat ještě nějakou barvou.
-
15:54:05 4.8.2012
mam v plane dat ofuknut ten stredny panel a mozno aj ten stredovy tunel no nemam predstavu ako to bude vyzerat. Nejake foto by sa zislo konkretne toho tunel rucnej. Ale chcem sa spytat ci sa daju nejako vybrat tie indikatory na ktore ukazuje ovladac. ta teplota modro cervena, ikonky, stupne fukania no neviem to lepsie opisat skratka ci sa to musi zakryt alebo sa to da odlupnut.
-
00:03:09 25.2.2012
Ja koupil obyč černou folii tak uvidim jak to bude vypadat. Ten karbon mi ktomu nejak nesedi :-D
-
22:14:49 23.2.2012
keby to dával striekať tak sa stým pohrať prebrúsiť jemným šmirklom a keď sa poškriabe nastriekam znova A vyzerá ako nove
-
21:06:23 23.2.2012
to Tom: akorat je mrdarna u topeni jinak to folii jde pekne az na ty analogove hodiny u novsich modelu...
-
21:04:53 23.2.2012
to Tom ja stredovaj delal koukni pokud myslis karbonovou folii.
http://lukiino.rajce.idnes.cz/Ma_Prace_s_carbonovo u_folii/
-
20:27:22 23.2.2012
JohnyXX:
Díky určitě to vyzkouším.
Ja koupil folii tak uvidim co s tím udělám :-D
-
01:26:12 23.2.2012
ja to mam vstreknuté bude rok a pekne to vyzerá aj teraz .Za ten gumený postrek by si zaslúžil pôvodca zavesiť za vajcia do prievanu
-
17:55:35 22.2.2012
Tome taky sem se potom pídil a scoupe mi to poradil: nejdřív je potřeba oddělat tu část, kde sou hodiny je pouze nacvaklá na čtřech plastovejch háčcích, pak už postupně uvidíš ostatní šrouby hlavně ještě nezpomeň vycvakat ovladače klimatizace pod nima jsou taky šrobky a taky ještě u rádia z boku jsou takový ty plastový špunty s hřídelkama uprostřed (taky mě to čeká ta guma už je úplně rozteklá)
-
16:53:03 22.2.2012
Ahoj
A nevite někdo jak demontovat ten starší panel? Co je rozděleny na několik části???
-
17:56:18 29.8.2008
na každým boku a pod nápisem je jeden imbus....
-
18:13:33 25.8.2008
jj panel po faceliftu = ten s kulatyma hodinama.
stredni cudl vytahnes fakt jen brutal silou (hrozi ze jak to povoli tak ti nekam odleti takovej malej pruznej plechovej klinek, kterej to spojeni vytesnuje), nebo ho zkus opatrne vypacit treba malym sroubovackem. Tim to slo jednoduse, pomalu a bezpecne. drzi fakt jen na dvou sroubcich v popelniku a jednom imbusu pod tim knoflikem.
-
17:26:22 25.8.2008
K tý demontáži: bavíte se o faceliftovaném středovém panelu? Zkoušel sem ten prostřední čudel vytáhnout, ale hrubou silou sem na to jít nechtěl, jak lehce má jít vytáhnout? A ty ostatní 2 šroubky sou ty u popelníku a nic víc ten panel nedrží? Díky
-
23:28:29 24.8.2008
ahoj lidi, když už se tu bavíte o středovym panelu, tak se chci zeptat, jestli máte někdo osvětlenej popelník? je tam někde elektrika? osvětlenej by asi být měl, jelikož v jednom místě je popelník z plexiskla, aby skrz svítila žárovka...
-
13:54:51 8.8.2008
Listu ani neni treba demontovat.. panel drzi jen na tech trech sroubcich.
-
13:51:11 8.8.2008
prostřední kolečko normalne vytahneš, je tam jen nasunuté a pod ním je šroubek presne jak rika raven, ja to montoval min tyden...
-
14:49:57 7.8.2008
ten prostredni cudel vytahni a pod nim je dalsi sroubek
-
14:36:09 7.8.2008
Ahoj potřeboval bych sundat středový panel.Odšrouboval sem šroubky co drží lištu sundal lištu odšrouboval šroubky co drží dole ten panel ale zdá se že to vězi nekde v prostředku na tech regulacích teploty....nevíte jak s tím dál?