FIAT u nás přímo není, ale zajel jsem do ALFA ROMEO servisu a tam to měli, nevim přesně co to bylo, ale nějaká přenosná obrazovka v DOSu
Problém s řídící jednotkou - Coupe 16VT
-
09:19:04 13.4.2012
-
11:56:57 12.4.2012Čauvec, taky jsem to zkoušel vymazat přes KTSku, ale smůla. Ptal jsem se na to člověka co dělal ve fiatu a řekl mi, že kts to nemumí a, že se ani všude nedostane. Je potřeba sehnat fiatáky co má počítač přímo fiat..
-
20:54:43 8.3.2012Čau Honzo, je to diagnostika od Bosche, přenosná KTS (stojí 30.000,-) mám přístup do servisu ke známému, tak jsem to napíchnul i přes piny přímo na ŘJ abych vyloučil možnost špatné kabeláže. Jinak stou pumpou máš pravdu, taky mě to napadlo. Zítra napojím palivové vedení na tlakoměr a změřím zdali to dává dostatečný tlak. Díky.
-
16:11:25 8.3.2012jo jiank jak je na tom benzínová pumpa a filtr? swymptomy ukazujou an problém tady..
-
16:10:18 8.3.2012co to je za diagnostiku... moná hledej problém tam, ne v řj...
-
13:39:22 8.3.2012Zdravim, prosim o radu. Mám Coupe 16VTurbo a v paměti závad řídící jednotky je 5 závad které prostě nelze vymazat(čidla). I když by byl problém trvalý závady by měly jít normálně smazat a po nastartování a znova přečtení paměti závad by se měli obvit znova, ale jde o to že smazat nejdou ani na tu chvíli, jako byla blokována pro smázání paměti závad. Máte někdo podobnou zkušenost, popř. víte někdo co stím? Řídící jednotku jsem koupil jinou, za předpokladu že i tato není stejným způsobem porouchaná, což je velmi nepravděpodobné, by to mělo být něčím jiným, ale čím? Co může způsobit že pamět závad nelze smazat? Díky moc za rady. Auto kvůli načteným "závadám" za studena chytne sotva na 3 vteřiny. S odpojenou hadičkou od MAP seznoru jede, ale špatně! Po zahřátí lze hadičku zapojit, ale motor se kucká, zato jede lépe. Kabely od čidel k ŘJ jsou v pořádku.