Hučení

• xtryme
    Denis 1,9 JTD:( : auto borurané nebylo teda aspoň o tom nevím =) až budou peníze zkusím ty přední ložiska a uvidím pač zadní jsou nová.. =) a hučí to spíš po překročení 80 tak do 110 pak už se to strácí =DD =)
  • Warhol
    lajin: loziska
  • sebo 1.8 16V
    To ti napovedá čo máš voliť :)
  • Lajin
    Mám ten samý problém,začalo mi to když jsem obul zimáky,tak jsem myslel že je to tím,jenže včera jsem dal letňáky a problém zůstal,jen mě zaráží,že to do pravotočivé zatáčky přestane:-):D
  • Denis 1,9 JTD:(
    Marcel: Ten hukot je ale víc vidět než slyšet:)
    Hučí to aspoň víc do nějaké otáčky? Bylo auto bourané na zadek?
  • Johny
    :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    a nehučí ti v kládě? to bejvá někdy silnej hukot,hlavně teď na jaře až začnou buchty po zimě nosit lehčí hadry :-)
  • von Raven
    ještě to zvedni a zviklej do všech směrů
  • xtryme
    a zimákama to není dělá to aj z letníma =)
  • xtryme
    práve vzadu ložika byla kaput tak jsem koupil new ale né žádné bájo starline to není ale taky to jsou asi bláta předtím mě to hučelo v kuse z novejma to hučí přerušovaně =D se už na to vyprdnu =DD
  • von Raven
    Starline cokoliv, nejen loziska? to je v prdeli hned za vratama servisu...
    zimní gumy?
    jen tak z prdele to zvedni a zaviklej kolama vlevo-vpravo a nahore-dole, muzes si i zatocit :)
  • xtryme
    Až bude pěkně tak se na to zkusím podívat . =) zatím jezdím jen couračky takže to nehučí ale až budu jezdit mimo město tak to zase bude =)Zatím moc děkuju za rady
  • Ravel
    Pokud vyloučíš pneumatiky, výfuk (prověř jestli se někde nedotýká karoserie nebo nejsou předepjaté závěsy, ale hluk od výfuku by závisel na otáčkách a ne na rychlosti), aerodynamický hluk (to bys asi poznal), brzdy (projevily by se zejména při brzdění), tak vzadu prakticky zbývají jen ta ložiska. Tomu by odpovídalo i zhoršení po jejich výměně. Hluk od ložiska má skutečně obdobný charakter jako jízda po "vroubkované" krajnici. Ložiska by mohla být slyšet i v souběžně jedoucím autě.
    PS. Co na to Tvůj VIP servis?
    Když to hučí a přeřadíš nezmění se to?
  • xtryme
    mám originál kola 15tky fiat
  • Luxor
    máš kola 4x98 a se středy na fiata?
  • xtryme
    také vyloučeno jsou nové .. aj kotouče
  • Warhol
    co kotouce o desky?
  • xtryme
    Kola jsem vyvažoval už xkrát a gumama to také není dělalo to jak na zimních tak na letních,a hučí to pří 80 kmh a vejš pak se to ve 100 krapet zmírní ,je to takové jako když najedeš na dálnici moc na kraj zahučí ticho zahučí ticho a pořád do kola, je to hrozná škoda protože si pak člověk ani nevychutná jízdu a rádio to ani na pno nepřehluší .Pravda je že ložiska vzadu nejsou žádné extra a že když tam boly staré tak to také hučelo ale né tak intenzivně ,teda aspoň se mě to tak zdá.A kola koplá nejsou nic na vyvažovacím stroji nenaskočilo a že mám vip hned auto dílnu pod okny takže když něco potřebuju mám to za pár kaček nebo zadara.
  • Scoupe
    a jak prerusovane to huci? pri zataceni nebo podle rychlosti?
    Kola jsi zkoušel znova vyvážit? Díval se na ně někdo, jestli nejsou koplá?
  • Feki
    napadly te rozonace od vyfuku? to by ale delalo spis v rozmezi urcitych otacek(hlavne dost nizkych).. Loziska i kdyz jsou novy nekdy se stane ze stejne odejdou hlavne pokud to jsou nejaky blata tak to skoukni taky a posledni co me napadlo jestli tam nemas nejakej kus plastu nebo plechu blbe trcici co by delal kraval kdyz se do nej opira napor vetru..
  • xtryme
    čuste chci se poradit při jížde v rozhraní 80 km/h mě v auté něco hučí jako bych jel po krajnici je to akové přerušované hučení a cestující vzadu říkají že jim vyybruje podlaha netuším čím to je PS : Ložiska jsou nová... =// Díky za rady =) už mě to hučení s**e aby člověk nejel pod 100 pač od 80 po 100 je to hučení nejvíce slyšet při jízdě po městě ne protože do 50-60 to nic nedělá =)