téma skúsenosti tuning filtre

• von Raven
    z allegra neni problem a kdo ma ucet na aukru ten muze i na alegro a polaci si docela zakladaji na dobrem hodnoceni tak vas neojedou
    jinak k tem filtrum, kdo ma lpg primo do valce tak filtr na kratkem sani co nejbliz ke klapce pohoda, stejnou praci ale udelaji i dve diry 50mm pod vzduchovy filtr v airboxu z boku
    kdo ma plyn strikany do sani tak rozhodne konus nepomuze protoze na benzin to chce kratke sani a na plyn v tomto pripade aspon o 40cm delsi, takze zase reseni dve diry do airboxu
    hodne pokusu jsem s tim delal, lpg mam do sani, jedina vyhoda je ze to je az 4x vyhodnejsi nez benzin (v prepoctu na vyslednou cenu paliva a spalene litry), ale konusy nepomahaji
    ten kdo ma plyn do valcu primo muze delat pokusy
  • miro20vt
    OK diky moc
  • Johny
    objednáva sa to uplne bez problemov cez autofra.sk je to velmi jednoduché, prečitaj si navod, registracia a ideš, no problem.

Inak myslel som že tu dáte nejaké skusenosti s filtrami :-(

Ja mam dobre skusenosti s klasickým filtrom od autojacky tam nebol nikdy problém a za každým narast výkonu v spojení s dobrým zvukom.

Len by som xcel niečo väčšie a 120€ za nejaký "značkový" nexcem vyhadzovať.
  • miro20vt
    Cau Johny maz neake skusenosti s objednavanim z toho polskeho alegra alebo niekdo iny?
  • sebo 1.8 16V
    to je ako jemne kovové sitko?
  • Johny
    má niekto skúsenosti s týmito metal filtrami určenými aj pre LPG (su odolné proti spätnému rázu)
    http://moto.allegro.pl/filtr-wyczynowy-stozek-meta lowy-siatkowy-tuning-77-i2112225948.html

rozmerovo je slušný, držal som to v rukách, jazdil to jeden xlap na závodnom špeciály s 300PS a vraj spokojnosť.
    Vôbec tomu ale nedôverujem ked sa človek na to pozrie je to proste iné nie textilné :-)

treba mi dáky namontovať tak sondujem.