Úbytok nemrznúcej kvapaliny

• sebo 1.8 16V
    Takže ja som vymenil hadicu originál za 13,99eura a potom už hladina nemenila .Ale divne ze sa to strácalo ako to vychladlo keď motor stal a pri tých extrémnych teplotách tak neviem počítam ze tento rok už na -20 nepôjde u nás viac nebolo
  • Warhol
    souhlas s vlaketem, tesneni pod hlavou to bejt muze a nemusis mit emulzi ve vane, mesic zpatky na astre jsme na to prisli ze jsme dali jiny vicko s manometrem na expansku, nafoukli na bar a dali tomu krapu couda, tlak letel docela dost rychle nahoru a bylo hotovo, hlava dolu a druhej den uz byla pryc...
  • sebo 1.8 16V
    takže hadica nahodená kvapalina do liata ale 3 týždne počas tých mrazov sa podpísali na baterke ale myslím že nejaký "prúd" ju vymlátil takže sa nabíja .Ďalšie zistenie neostáva mi hore kapota .Ty držiaky sa dajú nejako prepasovať alebo kúpiť nove ďík
  • Shaman
    Vazelinou. A to ti aj utesni ak bude presakovať nahodou.
  • sebo 1.8 16V
    takže prišla mi ta hadica ma niekto nejaký nápad ako to ojeb aby šla ľahšie nasadiť ďíky
  • sebo 1.8 16V
    ja sa nehádam v oleji nieje ta nemrzka a mokra je jedna hadica na termostate a vykvapkalo to na "prevodovku " takže ak prestane tak mrznúť vymením hadicu a keď bude prasknutý ten plast na termostate tak novy aj ten
  • vlaket
    Taky muzes mit zkroucenou hlavu a muze to tlakovat do vody a hazet ven pres prepad , ale nechci nejak strasit....
  • sebo 1.8 16V
    http://www.eliteauto.cz/hadice-potrubi/Fiat_coupe- fa-175_1986639/hadice-chladice-18026/
    neviem nikde nájsť nejaké zapojenie hadíc chladenia ci je to tato hadica
    Fiat 46448019
  • bubAk_
    prima :)
  • sebo 1.8 16V
    Hm takže výko OK aj olej aj som našiel miesto kde to tečie asi praskol ten plast na termostate takže počkám keď sa otepli
  • sebo 1.8 16V
    ok ja to od fotím a hodím to sem ale aj tak to poriadne prehrejem ci budem niekde vidieť paru .Len sa mi zdá ze sa to stratí nie počas jazdy ale až keď vychladne co blbosť a nechápem tomu
  • bubAk_
    presne jak pise josef, mrkni na vicko, jako mel bys samozrejme vetsi hladinu oleje, zalezi o kolik, jelikoz jestli s tim jezdis tak se voda muze odparit,jinak vesmes to tolik dymit nemusi,muze se ti to zdat mormalni, ted myslim to kdyz nastartujes studene auto... kdzy sem mival skodovku tak to ani neslo poznat moc, ale jak tam byla vetsi dira tak to bylo v r***...jakmile nebudes mit na vicku tu bilou srajdu a olej bude cerny a ne takovy svetle hnedy, jakoze kremovy muzes si oddechnout pacto nebude nic s tesnenim pod hlavou atd... takze pak jen hledat ktera hadice je praskla nebo tak :)
  • sebo 1.8 16V
    Keby to unikalo do oleja mal by som podla rysky oleja zvýšenú hladinu? Ak by to unikali do"valcov" tak by to nešlo naštartovať nie a myslím ze by to muselo poriadne dymiť ak by to ozaj chytilo a zadrbalo by to katalyzátor .Budem to musieť nechal zohrať až k saharam dúfam že niekde paru budeme vidíte
  • sebo 1.8 16V
    ok pozriem ale až zajtra sa mi von nechce ani za boha
  • Jozef16VT
    Skús pozreť na viečko od oleja, či naňom nieje šedá emulzia-taký šedý maglajz.
  • sebo 1.8 16V
    Za deň mi zmizne pol litra chladiacej kvapaliny vždy keď zastavím a vychladne ráno o pol litra menej .nikde po autom nenájdem žiadne mokre fľaky môže sa to dostavať do olejového okruhu? Alebo iné postrehy alebo ci to niekomu robilo .je to vinou tých teplôt nejaké tesnenie nevydržalo