Problem se zatačením ( servo )

• Kenny
    Je to divný ale kapalina se přestala strácet :)
  • LWQ
    Coupe20V: diky ;-)
  • Kenny
    Vlez pod auto :D tady je - 10 stupnu a ja polezu pod auto? :) ... koupil jsem si litr oleje na dolejvani a přiští tyden to dam mechanikovi i s dalšíma věcma ... ono se toho sere totiž víc :)
  • Scoupe
    tak ti to nekde tece, vlez pod autoo a zjisti kde to tece, pripadne komplet okruh serva tady mam..
  • Kenny
    Tak kapalina je zase na minimum :/
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ATF DEXRON to je červený hydraulický olej do serva a do automatických špajzů... tak to bude asi OK
  • Kenny
    Ja nevim dal jsem to mechanikovi a ten tam nalil nějakej červenej olej, ale už to nedělá žadný zvuky :)
    to že si dolejval, znamená, že ta před tím už se někam ztratila... lehni pod auto, koukni na trubky a na řízení jsou po stranách manžety. tak je zmáčkni a uvidíš jestli z nich teče olej... pokud ano, je to jasné, netěsní ti řízení.

ta kapalina se nemúže ztratit jen tak... a ještě dotaz: jaký si tam dal olej? hydraulika do serva by se neměla totiž míchat...
  • Kenny
    tak jsem dolil kapalinu a přestalo to, snad se nebude stracet a bude klid :)
    řve to, protože se přepouštěcím ventilem kapalina vrací zpátky, protože do pístníce už nemůže... dělá to standartně každý hydraulický okruh...
  • bubAk_
    ja si myslim ze to rve ze uz si na ma x a zeuz to proste nemuze i kdyz by to asi chtelo ale neni kam :)
  • LWQ
    Proc to vlastne rve pri dorazu ? :-)
  • Scoupe
    mozna by stacilo ji jen dolejt..:)
  • Kenny
    řvalo to jen při dorazu pak při zatačení do leva a ted furt ... muže se něco stat při jizdě?
  • Denis 1,9 JTD:(
    Při dorazu nebo furt?
    Pokud to řve když máš volant nadoraz, tak je to OK.
    Pokud to řve pořád, zkus vyměnit servo kapalinu, pokud nepomůže, nové čerpadlo.
  • Kenny
    Čus při zatačení to vydavá divnej bučici zvuk, asi to dělá servo. nevi někdo co to je?