JE zima, auto se nechytá, kucká

• Máca
    Malcolm: mám stejný problém ale zatím jsem to neřešil kvůli investici do podvozku.Nicméně kámoš je toho názoru že odchází lambda.Za studena dává milné informace o množství vzduchu a benzínu řídící jednotce a výsledek je takovej že motor při otáčkách chcípá a na volnoběh občas taky.
  • sebo 1.8 16V
    prečo mi to chytí lepšie keď je -20 ako keď je 5 nad nulu?
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Kable bych menil komplet cele
  • Alejandro
    ahoj, včera jsem našel, asi na 2 kablech k cívkám prasklý oplet. Může to mít vliv? Mám ty káble vyměnit celé nebo jen zkrátit za to prasklé místo?
  • Malcom
    káble mám nový bosch, tak už snad jen svíčky ...
  • Alejandro
    20 VT....taky mi to má tendenci chcípat za studena u baráku při rozjezdu a minule nechtělo ani chytit.....Fajfky jsem měl už několikrát venku a zkoušel jsem i náhradní cívku a nepomohlo
  • krisz
    Kable na sviecky,alebo ty aky motor mas tam?
  • Alejandro
    krisz: které káble bys měnil?
  • krisz
    Ked kupis auto,hned prvy vec vymenit olej,sviecky a kable a prekontrolovat stav rozvodu...Takze tie sviecky a kable skus vymenit a potom nastartuj rano,asi bude velky rozdiel...
  • Malcom
    Zdarec borci , teď v zimě, asi nebudu jediný komu tohle jeho coupé dělá.
    Když auto nastartuju ted v zimním období, nejhůře ráno, auto začne kuckat a dává mu problém se rozjet , aniž by nezdechlo , to vše trvá do cca 50ti stupňů a pak už to jede ok. Při tom kuckání cítím občas i benzin , kde muže byt chyba? připomenu fakta že: svíčky nevím jak jsou tam staré, neměnil jsem je, ani vstřiky ne, ale žádná kontrolka na palubce nesvítí.
    Ted už to začíná někdy i zdechat , když dojedu na křižovatku a vyřadím.... Díky za zkušenosti a odpovědi