-
00:01:44 2.2.2012
tvixmix: ahoj prosímtě řeším něco podobného, jak mužeš mít špatně zapojené kábly na vstřiky? tys je nějak přepojoval? možná bych měl taky zkontrolovat zapojení kablu na vstřiky,ale vizuálně vypadají zapojeny.....cukalo ti to za jízdy a svítili ti vstřiky na palubovce?
-
21:45:42 1.2.2012
už je to v pořádku,bylo to uplnou pí.... měl jsem špatně zapojené káble ke vstřikům :D
-
16:40:31 29.1.2012
odpor vstřikovače je 12 ohmů plus mínus tuším 3
jinak jestli ona to nebude cívka nad druhou svíčkou. To že ti hází jiskru klidně ignoruj, jednou mi to udělalo taky a diagnostika ani hovno, testy na diagnostice to normalně proliskaly jiskrou, když jsem to vyndal a sledoval okem tak jiskra šla, ale jak to bylo ve válci zase ani hovno, takže teď už nevěřím ani diagnostice, ani tomu co na vlastní oči vidím.
vytáhni cívku z 1 a z 2, prohoď je naopak a pak studený motor startni na 6sekund a zhasni a di šahnout na svody, jestli je furt studená dvojka nebo pro změnu jednička a máš jasno jestli vstřiky, nebo cívka.. svíčku nepočítám
-
16:16:48 24.1.2012
tak ten vstřikovač prohoď s nějakým jiným. Jestli se problém přesune o válec vedle tak hned víš.
-
21:10:42 23.1.2012
Zrejme vadny vstrikovac,zmer odpor a uvidis jestli je aspen elektricky ok.Nebo horsi verze neco ve valci,komprese 0 ...
-
20:18:11 23.1.2012
pravdepodobne mi to jede na tri válce a potrebuju poradit dnes jsem se na to koukal a zjístil jsem že 1,3,4 jdou a u 2 jsem po sundání nezaznamenal zadnou zmenu chodu motoru tak jsem vymenil svicku a dokonce vymenil tu cast co se na svicku nasazuje,vsim sem size 2 hází jiskru ale porad nemeni chod po vytaženi a nasazeni napadlo mě jestli by nemohlo trěba neco byt se vstrikovacem na 2 valec,nejede to jak by mělo a mám origo vyfuk a zní to jak nejakem 8 válec s brutalnim vyfukem,co si o tom myslite stalo se to uz nekomu ? díky za rady budu je potrebovat :)