CAR WRAPPING //////////

• Motýl
    Manželce jsem "přebarvoval" 406. Myslím, že je to focené dost zlízka a žádný "kaz" to nemá.Ale čím je to starší, a navíc teď v zimě, kdy se folie má snahu smršťovat, začínají vylízat špatně zařezané hrany atd. Bylo to taky moje první auto :-)
  • Rudlo SK
    Žltá tam išla preto lebo sa tam lepila reklama. Na coupe pôjde čierny mat.
  • Johny
    NA fotke je to nadhera ale už ma nitko nepresvedčí že z 1 metra a po pol roku to bude wauh. Už som videl velmi vela wrapovaných aut aby som zmenil nazor. Toto je super pre firmu alebo nejaké rally auto, inak v tom nevidim význam až nato že folia môže mať pekný matný plastový povrch čo je zaujimavé, inak je to na prd.
  • Luxor
    2 Rudlo: proč si někdo nechal to červené přefoliovat? ta červená byla vyšisovaná?
  • Rudlo SK
    Na coupe sa začína pracovať foto priebehu montáže pridám na jar.
  • sebo 1.8 16V
    som zástanca tapiet ale na panel nie na karosériu .Asi ťažko niečo vymyslia aby vyzeralo lepšie ako dobre nastriekaný a vyleštený celo lak
  • Rudlo SK
    predtým
  • Rudlo SK
    robime polepy aut a nieje to ako tu píšu. Posledné je C1 predtym červená a teraz žltá.
  • JP
    Já z toho mam taky takovej pocit, dokud se na to člověk kouká alespoň z 10m tak to jde, ale stačí přijít blíž a kouknout na detaily (rohy, okraje, kliky...) a je to ostuda. Ale možná jsem těch aut jenom viděl málo a žádný nebylo udělaný pořádně, nevim...
  • Emko
    nejake auta som s tym uz videl mne sa to nezdalo az take zle ale prave ste mi zrusili predstavy ako tym za drobne vyjebem tak nic bude lakovna
  • von Raven
    jj stryc ma tak mersa, ale musim rict ze uz asi tak 8 rok a to mozna byly horsi technologie nalepek, ale i tak mistama uz jsou potukane, lesk davno v hajzlu a poskrabane, ale oprva je jednoducha, vemes chlast folie a jebnes to na to a hotovo :D casem to mas trochu polepene, ale za jizdy si toho nikdo nevsimne :D
  • Johny
    Najprv obehaj pár zrazov a pozri si ako to vyzera zblízka, je to grc, sam som xcel celokarbon, auto je už radšej v lakovni. Posledne som sa utvrdil na slovakiaringu, kde som si dovtedy stale vravel však to robili zrejme amateri alebo prvý krát atd... ale ked som kukal zblízka lambo, GTR, BMW M5 atd... tam určite dotyční pekne zaplatili. Proste je to humus :-( pokial niesi detailista.
  • Emko
    Chcel by som sa spýtať či má niekto olepené coupe koľko ho to stálo. či dotyčná firma ozaj vedela olepiť zadný blatník zo zsdnými svetlami a strechou jedným kusom fólie a ak sú nejaké foto poslintal by som nad nimy. Silno nad tým rozmýšľam a potreboval by som rady ako to vyzerá a ako sa to rieši na FC kedže časť zadných svetiel blatníku a strecha je jednoliaty kus. Rady či foto pošlite aj na mail: kuruc15@post.sk, veľmi pekne dopredu ďakujem.