-
17:29:36 9.11.2013
Chcem dat dole strop ale drzi mi to na mieste kde sa nastavuje vyska pasu. Pokial viem tak vsetky srouby su von ale tam to nechce povolit ani bohovi, poradte mi co to tam drzi. DIKEC
-
20:36:34 8.4.2011
Vsak ja si to s ni vyridim...:D starosti nestarosti,pockej malicka...:))
-
20:18:18 8.4.2011
Spíš má víc starostí s autem, než ty :-)
-
02:28:52 8.4.2011
Tady na me někdo zapoměl nebo hodil bobka vid Ilu..:)
-
19:36:22 7.4.2011
kup si 2x kilovku... něco zbyde. hlavně podstivě natírej štětcem obě plochy. a NELEJ lepidlo přímo na stropnici, pak se ti nepodaří ho rozetřít pravidelně a dělá to fleky... lepil jsem odpředu dozadu asi na 4x
vyhlazoval jsem suchou houbou nebo kartáčem na tapety
strany přehni a přicvakni kolíčkama na prádlo.
a neboj se těch prolisů, koženka když se namočí tím lepidlem, tak změkne a suprově kopíruje tvary...
hodně štěstí :-D
-
18:03:01 7.4.2011
Zlato to by si byla hodna,zatim si to moc neumim predstavit a zitra se na to jdu vrhnout..Dej foto..;)
Ondro prosimte takze tu kozenku mam lepit rovnou na ten semiš jo?Nemam ho sundavat..? A jeste kolik chemoprenu jsi použil?Je to dost plocha,nevim jestli bude jeden velkej stačit aby to bylo kloudne..
Diky oběma..
-
15:51:34 7.4.2011
bílej strop mám já. I sloupky. Můžu ti to vyfotit a večer hodit sem:-)jestli chceš...
-
22:12:51 6.4.2011
bohužel ten zadek je tak seskládanej, že pokud chceš vyndat zadní horní plasty, tak musíš nejdřív vyndat zadní bční tapecy a ty zase nevyndáš, dokavaď nejsou venku sedačky... prostě mozaika :-D
-
17:21:37 6.4.2011
Zrovna na tebe jsem si Ondro vzpomel,ale nemohl jsem najit ten prispevek..Diky moc..Takze musi vsechno ven?Nejde to jen povolit a trochu odklonit aby vypadla(myslim ty spodni casti jako sedacky atd)?Vrchni tapecy musej dolu to je jasny..A nema to nekdo v bily?Jsem zvedavej jak to bude ve finale vypadat..;)
U tebe pekny..
-
15:14:45 6.4.2011
-
15:12:32 6.4.2011
sundáš: clonítka, lampičku, zrcátko, A sloupky, zadní sedačky a opěradla ven, zadní spodní tapecy ven, pasy povolit, zadní horní tapecy ven, pak vzadu povolíš 2x šroubek v těch stropních příchytkách a stropnice vypadne ven...
hlavně ji nezlom.
potažení koženkou na ten původní semiš a lepit to chemporenem a vypadá to supeeeer. jen je s tím piplačka, ale to pochopíš, až to budeš dělat.
-
06:56:56 6.4.2011
Zdarek blázni..:)
Tak me zajímalo,jak moc blbě půjde ven stropní tapec(ten semiš),kde to všude drží a jak to sundat..?Jasne že na to člověk přijde sam,ale nechci tím zabit celej den tak bych se rad od nekoho dozvěděl jak to vcelku rychle a bezpečně sundat..;)
Dál me zajima názor na to potahnout to kůží..? Koukal jsem že tam par ohybu je ale s tím by si snad kůže mela poradit,ale spis jestli ten semiš jde nejak dolu sundat nebo jestli je nalepenej nebo jak..?
Předem diky..