-
20:49:25 1.4.2015
me to loni neslo ani tlacitkem zevnitr a nakonec vycisteni a promazani pomohlo a jde to hladce a tise, sroubku je tam vic(nejaky i pod gumou), navod na demontaz je tu nekde v odkazech
-
06:38:24 1.4.2015
Taky mi od ridice nejde zamknou obe dvere ale od spolujezdce jo cim to teda bylo? Blbe se tam leze, jak se sundava klika? Z boku je jeden sroub ale po vytoceni to drzi furt
-
17:13:27 5.2.2011
lukas.01 - To vypadá logicky .Pokud vím tak motorek ja zalitý v jakési hmotě.Co by s tím tedy mohlo být.Je normálni když to celé rozeberu -myslím ten motorek spolujezdece?Jinak díky za radu.
-
16:50:13 5.2.2011
To se tváří, že je problém v motorku zámku u spolujezdce. Když zamkneš klíčem od řidiče, tak motorek u spolujezdce neudělá správně svou práci, tak se to zase odemkne. Když zamkneš od spolujezdce klíčem, tak práci motorku vykonáš mechanicky klíčem a u řidiče to motorek zvládne dobře a je vše OK.
-
15:51:12 5.2.2011
Mně zámky ted nezamrzají ale mám takovýto broblém:Nejde mi to zamknout od řidiče,jak zamknu ,hned to cvakne a odmkne se .Pokud zamknu od spolujezdce zamkne se to normálně .Dělá to již delší dobu .Zámky jsme prostříkali ,to je ok.Když je baterka venku tak jdou dveře zamknout ,jasně že jednotlivě ale pod proudem prostě jen od spolujezdce .Netušíte čím to může být ,fakt si s tím nevím rady.
-
20:41:55 31.1.2011
bisom: hrome, na nádrž jsme zapomněl,naštěstí jsem před mrazy natankoval plnou:))
-
16:40:48 31.1.2011
tak jsem nahřál horkým vzduchem klíčovou dírku, prostříkal WDčkem, zatočil....a začalo fungovat dálkové zamykání.....pak jsme popojel k hypermarketu,chci zamknout auto dálkou a zas to nešlo, tak já už nevím....naštěstí to aspon ted jde zamykat klíčem-asi budu v zimním období používat klíč:))jo a taky mi pomohlo nahřát klíč zapalovačem ráno
-
17:29:59 30.1.2011
no jÁ se nasral, a v prÁci jseM si uvaŘil vodu v konvici a chrstl to na ten ZÁmek a pak Šel Zamknout,uplnĚ itÁlie,lol...TED AIS ZASE NEZAMKNU,LOL
-
15:51:38 30.1.2011
WDčko je sice zázračnej sajrajt na spoustu věcí, ale na zamrzání zámku u mý Alfy nemá nejmenší vliv. A co mi už vůbec nefunguje jsou všechny ty rozmrazovače zámků. Jednou jsem do toho během půlhodinky "nafoukal" celou lahvičku a zámek stejně tuhej. Jediný co mi vždycky pomůže je teplo - v lehčích mrazech stačí opakovaně zahřejvat klíč v ruce a strkat ho do zámku, v těžších případech zapalovač nebo ta horkovzdušná pistole (když to zamrzne doma):D
-
15:46:09 30.1.2011
Mě na Alfě zamrzaj zámky hned jak je pod nulou. A nejen zámky, ale taky kliky (nejdou zmáčknout):D. Dostat se do toho auta bez horkovzdušný pistole je porod. Coupé mi to nikdy neudělalo ani když stálo v -18° venku přes noc, takže bych řekl, že to bude netěsná ta klapka na zámku, nebo nějaký zpuchřelý těsnění, přes který se tam dostane voda. Vada z výroby to neni...
-
13:10:46 30.1.2011
tzjo, tak dneska zase, se mi naštěstí otevřely dveře u řidiče,ale u spolujezdce zamrzl asi zámek.....dojel jsme a nešel u spolujezdce zamknout ani klíčem ani dálkou....a to už jsme promazal ty zámky dole....budu ten olej muset asi nastříkat i do klíčové dírky....pěkně nechutné když nejde auto zamknout
-
23:36:48 28.1.2011
tak po odjetí z práce jsem už auto zamkl napoprvý,ale i tak jsem to projistotu hned jel promazat do garáže. To ráno bylo dost nepříjemný, už jsem myslel, že to nestihnu a začal jsme závidět autům co mají 4 dveře (větší pravděpodobnost že se jedny otevřou....:)))))Ještě že jsme si toho ráno všiml že se to nezamkne, jinak bych nechal odemčený auto a rádio nebo antiradar by mohly být fuč:(
-
20:15:48 28.1.2011
Typický problém u Coupé, ráno mrzne, chci jet do práce, nemám moc času, chci otevřít futra, zámek cvakne a hned zamkne, znova cvakne a hned zamkne, říkám dopr. jak se teď dostanu do auta? Po několika pokusech a asi 15 min. se stane záááázrak a já můžu odjed! Díky díky!
-
16:22:20 28.1.2011
to mi dělá taky když mrzne. Pak nemůžu ani zavřít dneře, až třeba na 20 pokusu se to chytne a auto když zamykám, tak se sepne sice alarm, kontrolka bliká. Ale nezamkne se. Je slyšet jak cvakne zámek, ale jelikož to je namrzlý, tak zámek nedolehné a západka se zase vrátí. Stačí do zámků nalít trochu rozmrazovače.
-
14:10:07 28.1.2011
phobos: no páčkou to není, ty jsem neměl ve spuštěné poloze.....jinak zkusím promazat, díky za tip
-
14:00:12 28.1.2011
Alejandro: určitě to promaž, já mám taky alarm a mě osobně třeba auto nezamyká, pokud nechám páčku blinkrů v poloze zapnuto... nevím proč ale ovladač mi hlásí zamknuto ale auto se nezamkne, jakmile dám páčku do polohy vypnuto a zamknu zamkne se jak má. Pak to co píšou kluci níže... občas přimrzne jeden zámek a ten nechce povolit... něčím odchlípni tu krytku na zámku strč tam hadičku od WDčka a pořádně to promazej, pak klíčkem několikrát zamkni a odemkni a pak už by to mělo fungovat. Já třeba ještě udělal to, (když mi začal centrál blbnout) že jsem auto schválně zamkl klíčem, pak na ovladači zmáčkl zjistit stav auta... ovladač vyhodnotil jako že je zamčeno a pak už jen cvak na odemknutí a auto se odemklo :)
-
13:26:32 28.1.2011
Jn muzes to prostrikat i ted klidne..Ono to povoli..Me to taky jednou neslo..Asi 10 minut jsem musel u auta stat a dokola to zkouset a nakonec se to zamklo asi po 50ti pokusech..
-
11:18:05 28.1.2011
Je to zamrzlí .Až bude trošku obleva prostříkej zamek i z boku ve dveřích WD sprejem.
-
11:09:38 28.1.2011
prosím o pomoc: dneska ráno jsem se málem nedostal do auta, přimrzli mi dveře a myslel jsme že ty kliky urvu, nakonec jsem se tam dostal ale auto po přijetí do práce nejde zamknout dálkovým ovladačem-zámek nezamkne, jen když to dýl držím tak tro blikne a zapípá ale nezamkne se.....nejde to zamknout ani tím tlačítkem na zamykaní zevnitř auta...Tak jsme to nakonec celej nervozni a ve spěchu zakl klíčem mechanicky, ale mám strach aby mi to někdy nespustilo alarm (ted se to obešlo bez alarmu), protože ten jde u mě vypnout jen zmáčknutím dálkového ovladače,který mi ted ale neche zamykat dveře. NEstalo se vám to taky? Nevím co s tím:(Ráno mi ten zámek ještě reagoval na dálkové otvírání (zamykal-odemykal), ale asi jak jsme tahal za ty dveře abych je otevřel tak se tam muselo něco stát:((