Nestartuje

• Denny
    Jak jsi to nakonec vyřešil?
  • Bystroch
    Honza:Nestraš žádnej potkan.Jen už fakt nevim.
  • Honza
    že by proběhl potkan? koukni na rozvody...

to sme řešily na coupe řed XXX lety..

dojelo s eke křižovatce a najednou chcíplo.. pokusy o start marný.. tak se sundal delk rozvoďáku a zjistilo se, že na polovině řemenu chyběj zuby...

8ks vejfukovejch ventilů na sračku...
  • Feki
    Jak pise Hi-Fick Coupe..
    nebo muze bejt pumpa v hajzlu,ona bzucet muže ale nemusí davat palivo,me taky bzucela ale šlo tam málo stavy a tak nepodavala přitom na náhradním zdroji fachala dobře ale v aute ne..
    Muže to bejt milion veci,teda jen asi pul milionu kdyz si říkal ze cisla na vacce a klice jsou ok a diagnostika nic nehlásí..
    Nebo imobiliser ale to uz jsem psal jak pise Hi-Fick Coupe..
    nebo zkus uplnej restart jednotky,občas kdyz je to kravinou tak to pomůže..
  • Bystroch
    Vůbec nemá snahu chytit.Kabely jdou do počítače ale ten jsme taky zkoušeli vyměnit a pořád nic.
  • ZdenysM.L.
    pokud nejde proud na vstřiky kám vedou kabely?Do počítače?Nebo přes nějaké pojistky?
  • ZdenysM.L.
    má snahu chytnout nebo vubec?
  • ZdenysM.L.
    zkoušel jsi sešlápnout plyn při startování?Jestli není ko potenciometr klapky nebo ventil volnoběhu.
  • Bystroch
    čidla na klice a vačce jsou ok.A diagnostika mlčí a nehlásí žádnou chybu.
  • Bystroch
    To mě taky napadlo.Zkusím.
  • maple
    Nesvítí náhodou ikona vstrikování? Potom bych to typnul na čidlo klikové nebo vačkové hřídele..
  • Bystroch
    Vypadáý to že nejde proud na vstřiky.
  • Hi-Fick Coupe
    imobilizer v kluci ?
    alebo skus tlakovy spinac na lavej strane na stlpiku pod palubovkou nad madlom co otvaras kapotu iba to zatlac od vrchu
  • ZdenysM.L.
    zkus mít sešlápnutej plyn tak do půlky a startuj.
  • Bystroch
    jo pumpa tlačí
  • sebo 1.8 16V
    A pumpa je pocut pred startom?
  • Bystroch
    Prosím Vás o pomoc.Autí mi za jízdy zdechlo a nechce chytit.Motor normálně točí ale nechytne.Cívky ok,svíčky ok.