Radiator

• Coupe20VT PLUS :-D
    já už tam taky mám nový.

použil jsem trochu víc brutálního násilí.

ten růžek palubky jsem amputoval a v tom plastovym obalu topení jsem naříznul šlic a taky to nakonec vydoloval a nové dal už zpátky. bude to trochu složitější při kompletaci, ale hlavní je, že palubka zůstala na místě.
  • LUKE 1.8 H8C
    Dnes jsem to dělal a je to opravdu drbačka. Udělal jsem to tak, že jsem povolil celý středový tunel a pak jsem povolil palubku na straně spolujezdce a už to v tom místě, kde to zavazí začlo pružit a za použití drobného násilý bez poškození se mi ten plast podařilo vychýlit a dostat radiátor ven a následně nový dovnitř.
    obnovím toto téma: dostal někdo u faceliftového modelu radiator ven bez demontáže té palubky?

pokud ano, jak?

prášek do vody taky nepomáhá...
  • LUKE 1.8 H8C
    Jak rozdelam polubovku ? ... kde jsou srouby a co vse potrebije ven ? ... Stačilo by mi ji trochu přizvednout.
    možná, pokud vyndáš středovou konzoli s ovládáním topení, šachtu na radio, atd, tak by ses tam dostal. každopádně to bude trochu nepřístupné...
  • LUKE 1.8 H8C
    to Coupe 20VT : a kdybych oddelal stredovej panel (snad to jde) tak jsem se dival, ze pod stredovym panelem ty plasty by sli odsroubovat a dostat se k tomu. Co myslis ?
    no, zasere to úplně všechno včetně chladiče. a stejně je to časovaná bomba, kdy to povolí. až budeš chtít návod na demontáž palubky, tak jsem tady viděl někde šikovnej odkaz... :-D
  • LUKE 1.8 H8C
    Kdyz se resi olej, nebo jina picovina, tak je kazdy expert, ale kdyz jde o neco normalniho, tak co nevyctu z manualu, tak to nevim :-)

Chtel bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s tim praskem, co se nasype do chladici kapaliny a mel by dokazat utesnit nejake drobne netesnosti v chladici.
    Stoji to asi 100 kc, tak jestli se to vyplati zkusit. Se bojim, aby nekde neucpalo neco, co ma byt pruchozi.
  • LUKE 1.8 H8C
    Na obrazku jde videt, jak v pravem rohu zavazi kus plastu palubky, co je za kastlikem u spolujezdce.
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak jsem se na ten radiator dival a pristup k nemu neni spatny. Odpojit jde celkem snadno, akorat pak vytahnout je problem. Kdyz vydelam kastlik u spolujezdce, tak si moc nepomuzu. Potreboval bych jeste nejak oddelat spodek palubky u spolujezdce. Stredovy panel nijak nezavazi.

Mate s tim nekdo nejake zkusenosti ?
    Vydelaval to nekdo bez oddelani palubky komplet ?
  • vevca
    to me nerikej u Brava atd. je taky psana palublka a dolu jit nemusi jde to kdyz se oddela kastlik a aventilator, jinak treba u punta opravdu musi jit palubka dolu ale si myslim ze u coupe ktery je skoro stejne reseny to pujde taky tak.
  • LUKE 1.8 H8C
    neeeee :-) nejde jen treba stredovej panel, kdyz je to za nim ?
    palubku...
  • LUKE 1.8 H8C
    Jak se dostanu k radiatoru v palubce a co vsechno musim demontovat ?

Diky za rady