jak otevřít kapotu?

• von Raven
    jo, zvednout kapotu, podívat se na konec lanka a máš jasno
  • sebo 1.8 16V
    dá sa nejako zistiť v akom stave je a vymeniť dopredu:)?
  • amadeus69
    návod máš na mejlu ;)
  • GeriX
    cez mriezku vidno ze mam lanko odkvacene
  • GeriX
    Ahojte, píšem sem aby som nespamoval. Prosím niekto napíšte mi do mailu ako otvoriť kapotu. Včera som ešte otvoril, ale dneska už nie. Ďíky za maily!
  • von Raven
    ... je to tak :D kdyz stojim venku, otevru to rychleji z venku nez obejit dvere a otevrit to zevnitr packou :))

ale verejne bych tu navod nedaval, jinak vsichni prijdem nejmin o baterky :D ale nejlepsi na tom je to, ze to nechce zadne nasili ani se nic neposkodi
  • Innocento
    Já dneska použil Ravenovo metodu a je to rychlejší, než jít do auta otevřít kapotu standartním způsobem :-)
  • manny
    když se podařííí, co se dařit mááá... mě se to bohužel zatím nepodařilo, buď mám krátkýho šroubováka, nebo je to jinak u 16V a 20V, fakt nevím.
  • amadeus69
    manny máš to na mejlu nafocený a i s nakresleným postupem :) Jde to bez problému jen to chce cit, trpělivost a nepatrné množství síly :-D pak dej vědět ;)
  • Schneczek
    Zatím ne ale od večera se o to pokouší :-)
  • manny
    díky amadee69, ale zatím neotevřel, ale zítra to i s jinýma věcma určitě dám :)
  • amadeus69
    Mě to příjde trošku komický víš jak, někdo se zeptá jak se dostat do motoru, když má přetržené lanko a z odpovědi je problém. Ale když se tu někdo zeptá třeba na cokoliv o alarmu, hned má tu má rady kde se jednotka alarmu v kupé nachází, kudy vedou kabely a kde se vypíná takže tak :))))

No nic nebudu to tu zasírat snad jsem poradil a manny to nakonec pohodlně otevřel aniž by musel někde něco páčit :)
  • von Raven
    ... no ja treba do soboty taky nevedel, ze rusicka na mobily co mam doma jde uspesne pouzit na gsm alarmy v autech ;c) a bylo to i v tv, ale kvuli toho nebudu psat navody jak do nasich aut, sice je pravda ze tam toho moc ukrast nejde a kdo to ukrade cele tak se nedoplati za opravy a provoz takze zadne zadane auto to neni ale i tak
  • amadeus69
    Však jsem mu to tu radil já dostane se tam úplně v pohodě a rozhodně nic nepoškodí pokud není levej, prostě tím šroubovákem jen ...... ale to se sem psát nesmí :-D jestli máte lepší nápad tak šup s tím do placu :-D

A nebyl bych tak paranoidní, jak se dostat do auta ví každá průměrná cikorka už v sedmi letech, natož u kupé, které se s origo centrálem a alarmem zlodějům odblokuje a otevře samo :-D
  • vevca
    myslim ze je to jasne jak stejne jak to tu nekdo napsal tak se leze i do bravy/a ci mareny ale jde o to ze i kdyz vis cim a kam stejne na to musis prijita musis na to mit grif. A navic reknu vam. ze me to taky trvalo nez jsem na to prisel. bez poskozeni ostatnich clenu.
  • manny
    já právě vůbec nevím kde se lanko přetrhlo ani kudy vede...
  • manny
    ale no tak, to už je trochu moc paranoidní ne? nechci se dostat do auta kufrem ani dveřmi, jen otevřít kapotu! když už bych chtěl něco z motoru, tak si to auto ukradnu a nepáčím na parkovišti kapotu...každopádně díky za radu už nevím koho, zkusím ten šroubovák, snad to maska přežjie :)
  • Schneczek
    to Raven:Dobra připomínka taky jsem na to myslel.Nerad bych aby tu byl návod pro nekoho kdo se mi chce podivat do auta
  • von Raven
    NAVODY JAK DOVNITR PISTE ROVNOU NA E-MAIL TOHO KDO SE PTA, URCITE NE SEM, KDE TO MUZE CIST KAZDY!
  • manny
    Ahoj kamarádi, myslím, že už se to tady řešilo, ale nemůžu to dohledat... neporadí někdo jak se dá otevřít kapota v případě prasklého lanka? Nemůžu se dostat k motoru a potřebuju sundat nárazník...
    Děkuju za rady.