-
10:07:17 18.5.2014
Lognuty tam som. Diky.
-
00:23:17 18.5.2014
ted jsem mel zrcatko rozebrany komplet kvuli lakovani navod zde : (je treba se zalogovat)
ten dratek po obvodu na strane u dveri se vyhakne nejakym udelatkem (smrkova lista s vypilovanym zarezem na konci )
ale dle me tam neni co mazat, motorky jsou tam poctivy a pekne schovany a co dela problem je spis spinac pro jeho ovladani
http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=show flat&Number=1021967
-
14:15:14 17.5.2014
chcem si ich rozobrat a precistit/premazat, ale neviem odstranit samotne sklicko zo spetaka. Nechcem tam velmi pouzivat hrubu silu lebo by som to urcite skurvil. Snazil som sa ist podla tohto navodu ale nepomohol som si, vie mi to este niekto nejako opisat ???? Diky
-
13:51:30 28.2.2010
Dělal jsem to nedávno.
Takže až sundáš zrcátko, tak přimáčkni prstem sklo (na straně jakoby u okna),aby se na druhé straně co nejvíc vyklopilo.Pod zrcadlem je po obvodě drát co pruží a je zaháklý na pacičkách. Opatrně slaboučkým šroubovákem, nebo něčím odhákneš a zrcadlová část by měla vypadnout. U nejnovějších modelu to bylo řešeno jen nacvaknutím a opatrně rovnoměrně aby neprasklo vycvakneš.
Až budeš mít zrcátko venku tak pod ním už najdeš všechny šroubky pro kompletní demontáž.
POZOR - nepáčit plastovou krytku (černou) co je na obvodu zrcátka. Sundá se zevnitř a je taky na šroubkách.
Uchycení na dveře a kloub zrcátka je jeden díl !!!
Pokud z toho budeš mít guláš tak se pokusím nafotit. Simi, je to docela pakárna, musíš si s tím pohrát a pevne nervíky.
-
12:36:43 28.2.2010
Sundej plastový kryt, rozpoj konektor, povol tři šroubky a zrcátko je dole. Pak budou zespodu šroubky, který povolíš a vypadne ti vnitřek.
-
12:20:45 28.2.2010
ahoj,
potřebuju poradit jak rozebrat zrcátka, úplně.... díky