20VT cukání.... děkuji za radu...

• K0K1N 20VT
    ale jirko ty nemáš sérii ne? Máš dost velké úpravy,tak to třeba chce kloudně naladit nějakým softem.
  • Alejandro
    jirka: ahoj, prosímtě, vyřešil jsi to cukání? dělá mi to přesně to co tu popisuješ. Vyměnil jsem palivovou pumpu, váhu vzduchu, lambdu, svíčky, fajfky,zkoušel jsem novou cívku a nic nepomohlo...na místě mi to jede na všech 5 válců. Už si jsem bezradný:///
  • Jirka20VTplus
    Díky za rady... zřejmě s tím budu muset na diagnostiku. ( snad tam něco najdou ) většinou mám zkušenosti, že mi řeknou že je vše OK... každopádně filtr udělám a pokud se nic nezmění tak zkusíme asi pumpu. Naštěstí to nedělá stále ale pouze při níže popsaném stavu, do kterého se tak často na silnici nedostavám. ( tak či onak řešit to musím)

Re: scoupe. pokud se potvrdí pumpa- ozvu se. dik
  • Scoupe
    jo to vypada ze ti tam nejde dost benzinu.. takze palivovej filtr bych udelal a kdyby se nic nezmenilo tak ta pumpa.. starsi pumpu pripadne z 20VT mam
  • Honza
    mrtvá pumpa... připomíná mi to marcela před již 4-5? lety..kde to skončilo děravým pístem...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak si nehraj. jeď na diagnostiku, a pak nám sem napiš výsledek... takhle se těžko radí...
  • Jirka20VTplus
    Zdravíčko pánové, tak mi trošku zlobí 20vt... při dlouhém "roztáhnutí" např. 100-180km/h se jak kdyby nedostávolo motoru paliva - když ze stovky na to šlápnu téměř na podlahu na 4 nebo 5 stupeň tak když už začne opravdu fest táhnout cca 150 tak najednou to začně cukat a motor přestává okamžitě táhnout. ( když okamžitě potom co to cukne odsadim a vteřinu počkam a pokud na to opět pořadně nešlápnu tak je to ok.) ovšem pokud na to zase šlapnu pořadně vada se opakuje, když jsem v tomto režimu zkoušel motor podržet ( téměř 3vteřiny ) aby se problem naplno projevil zcela to ztratilo výkon a bliklo na mě vstřikování.....

Možna jste se už s timto problémem setkali.

Dle mého to může být zanesený benzínový filtr.

děkuji za rady...