Brzdeni pri zataceni

• Denis 1,9 JTD:(
    Nechci ti poradit blbě, ale rozhodně tam patří hadice na jedné straně s vnějším a na druhé s vnitřním závitem. Takže podle toho katalogu MJauto ta delší.
  • Džanek
    chlapi jaký hadice prijdou na predek? Delka 435mm nebo 277mm?
    Nebo tam jsou snad obe??
    http://autodily.mjauto.cz/fiat/coupe-fa-175/2-0-20 v-turbo_162.html

• Coupe20VT PLUS :-D
    no to je ono. já měl taky na poprvý jiný. nepasovali ty šroubení... proto mi byla divná ta cena. já dával za TRW 500,- / ks.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Na konec ty hadicky za 180kc byly sice do coupe,ale asi jinej model,bylo tam napsano na obal marea jtd,coupe 96 vsechni.ale na muj nepasuj.Takze jsem objednal origo od fiat a cena je 1020kc!mazec,ale zitra budu uz mit.Proc do 20VT musi byt vsechno drassi?
    popraskaný je samo špatně, otázka, zda skrz ně procházela kapalina... rozřízni a uvidíš... jinak cena pěkná... ani se mi nechce věřit, že origo kus stojí jen 180,-
  • Pietro-Scuderia Italia
    Tak mam vyreseno.Byly ty hadicky,popraskani jako blazen.Na stesti ze nepraskli uplne,jinak mazec.Koupil jsem od Italcar na praze 3. jen 180kc za kus,origo.
    Dekuj za radu.Zitra budu mit uz opraveni auto a vyzkousim.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dekuj za pomoc.
    Mej se.
    Pietro
    existuje přímo na coupe... napiš Marcelovi 8V 8VT
    nedavno je měl taky někomu shánět... ti je splaší. já je kupoval v kelly a přišli jiné, tak to vracely a objednávali zase jiné,. nakonec přišly, ale prostě to byl voprc, když máš rozebraný brzdy a čekáš tejden na blbý hadice...
    tohle je jistota. Marcel objednává podle EPERU, ale pro sichr mu napiš WIN auta.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dekuj.Kde se da koupit?Musi se nechat vyrabet na miru nebo existuje uz primo na coupe?
    hadice nová TRW 500,- / ks
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dekuj Coupe20vt.
    Zkusim vymenit hadice.Stejne jsem chtel brzy vymenit desticky.A myslim si ze geometrie je taky treba delat.Dam vedet jak to dopadnu.
    Diky moc
    na svym jsem měl zarostlé brzdové hadice. projevovalo se to tak, že při brždění na rovině jedno kolo mělo pomalejší nástup a následně po puštění pedálu přibržďovalo... a v zatáčkách to bylo dost nevyspitatelné... vyměnil jsem všechno kolem nápravy, ale nic. nikdy by mě nenapadlo, že něco takového je možné... zjistil jsem to náhodou, když jsem měnil desky a nešli zatlačit pístky... po výměně brzdových hadic vše OK.
    PS: starou jsem rozřezal a ta guma normálně zarostla, že to vypadalo, že v ní díra ani nikdy nebyla :-D

tak zkus toto a pak mě ještě napadá geometrie. když jdou přední kola každé jinam v zatáčce, tak to dokáže taky ledacos...
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ahoj vsem.
    Dnes se mi stalo 2 krat ze pri zataceni v plni rejdu doprava auto me malinko brzdilo.Bylo i slyset piskani brzd.Takze kola nenarazej nikde.Jak je to mozni?nejaky zkusenosti?Predem dekuj.
    P.S mam 20VT brembo