-
16:13:30 6.6.2013
Ako je mi to divne ze prave skoro vobec sa stym nemanipulovalo. A zaujimave je na tom to ze ked som tam dal xenony tak to prestalo ist. A na tu poruchu som prisiel cisto nahodne ked som kontroloval ziarovku podsvietenia lebo raz svietila a raz nie. Nechapem co sa na tom mohlo pokazit :-/
-
14:29:38 6.6.2013
se na tom nema skoro co pokazit obzvlaste kdyz se to niak moc nepouziva, co me zlobilo byly zasvineny kontakty (snimaci drahy) uvnitr tech krabicek, stacilo vycistit a jedou jako novy, jinak mi smay jezdily tam a zpatky asi minuty pri pohnuti koleckem ovladani
-
12:24:52 6.6.2013
nepis ani zo srandy :/ nechce sa mi za take peloviny davat nekrestanske prachy. A clovek to vyuzije tak raz za rok. aj to som mozno povedal vela. Predbezne sa opytam co vyjde taky motorcek (pouzivany 2x)
-
09:13:47 6.6.2013
Jedine novej (nebo jetej) motorek,nemaji moc dlouhou trvanlivost :)
-
18:14:16 5.6.2013
Cez vikend na to pozriem. A co je vacsia pravdepodobnost ze odislo? Ten potenciometer alebo motorceky? Ako nejako mi to nesuri lebo na STK idem az o 1,5 roka ale zaujima ma to predbezne :-) pripadna aka to je chyba na stk ked sa nedaju nastavit svetla?
-
17:37:43 5.6.2013
Na světlech, když otevřeš kapotu, tak je černá krabička, která jde pootočením odemknout a pak vyndat. Vedou do ní drátky. Pootočíš, trochu povytáhneš jakoby nahoru a pak ven. Nech to viset na drátkách a uvidíš.
Až to budeš dávat zpátky, zkontroluj, že ti ta hřídelka zapadla do drážky, co je uvnitř světel.
-
18:10:43 4.6.2013
Mensi navod kde to presne najdem ten motorcek by nebol? Musi svetlo dole z kapoty?
-
16:27:13 4.6.2013
Abyss: Vyndej motorek a dívej se, jestli se hýbe, když hýbeš s potenciometrem naklápění.
-
12:27:15 4.6.2013
mam problem, nejde mi nastavit naklapanie svetiel. Odkedy som dal xenony tak sa tam nieco posralo. A nedavno som menil aj tu ziarovku vo vnutry. Vsetko islo v pohode a teraz to uz nereaguje. Bude je zly ten potenciometer alebo alebo odisli oba motorceky. Co sa mi nejako nechce verit..Nemozu to nejako ovyplyvnit xenony?Dik za kazdu radu.
-
19:49:49 18.5.2009
jj steluj tak 10m daleko kolmo na zed na dva trojuhelniky. tu je pekny navod, sic je nase auto krapet slozitejsi ale princip stejny
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=189
-
18:18:57 18.5.2009
rawene ty motorky rucne nejdu,ale volal som s patom a hovoril ze to bude tym potenciometrom,ze tie sa zvyknu kazit,dik za rady,az sa trochu zotmie idem stelovat,ale aj tak do STK musim ten potenciometer zohnat,unas su nato haklivi,co uz,este raz dik
-
17:05:07 18.5.2009
takze mechanizmus svetla je dobry.. fajn..
nechapu :) jako kdyz ho vythnes rucne tu hridelku z motorku? a pak ho pripojis na kabliky tak se zasune? a ten druhy ne?
pak by me napadlo jeste neco, ze jak je ten potenciometr kterym to v kabine stelujes tak se ojel a nebo ma blby kontakt, pac ze by se pokazily motorky muze byt ale nemyslim si to... jinak rucne tam muzes nastavit tim bilym sestihranem co je na motorku polohu jak potrebujes at je stejne jako ten druhy... to elektricke stelovani stejne nikdy nepouzijes :) rada nad zlato :D ale tim je sladis stejne
-
16:36:02 18.5.2009
no tak som skusal hybat so svetlamy a idu pekne hybat,motorceky ani na volno nejdu,ale ked lavy vitiahnem tak pravy sa vytoci hore,ak ho zapojim naspät tak sa zase stoci spät,cim to moze byt?zeby odysiel motorcek?????
-
10:36:48 18.5.2009
uz jsem videl tu hridelku motorku nejak uvolnenou ale sla dat zpet a zase fungovala, jinak vetsinou vyskoci ten spoj, takze nacvaknes znova a zase by melo funet... mozna ale ze se sprajclo svetlo vevnitr, proste zkus tam dat prst a pohybat, jestli s tim pohnes hledej na motorku, jestli ne tak se seknul ten mechanismus vevnitr
-
21:59:48 17.5.2009
no a jak vyndas ten motorek a posprtas tam prstem tak hybes s tim svetlem?
-
21:59:14 17.5.2009
to som skusal a nic?ono to islo a z nicoho nic prestalo,a nechce sa mi manualne dvihat to jedno svetlo,ako keby tam nesiel prud,len nemam merak to premerat
-
21:54:12 17.5.2009
jakou pojistku? motorek jak chytis a pootocis s nim tak ho vyndas a tam pak znova nasadis to tahlo na tu nozicku a melo by to zase funet
-
21:08:45 17.5.2009
chlapy potrebujem pomoc zajtra idem domov na slovensko,vsetko som kontroloval a skusal som naklapanie svetiel,2x sa dvihli hore aj dole a potom lave zostalo v hornej polohe a prave sa samo spustilo dole,a od vtedy vobec nefunguju,v com moze byt chyba?nenasiel som poistku ktora by k tomu patrila a motorceky sedia,dik za rady