Jaké letní gumy

• Sprayer 20 VT Plus
    Nějáké zkušenosti se semi slickama od Federalu? Označení RS-R.
  • Abyss
    jazdim na continetal sportcontact2 205/40/17 sedia na ceste brutalne, a tomu zodpoveda aj ich cena, ale ich velkou nevyhodou je ze sa strasne rychlo zjazdia :)
  • Alejandro
    haribo: jezdím na každé napravě něco jineho (vpředu vyšší profil kvuli těžkemu motoru) a chování auta je OK. Jde o to zachovat stejne obvody +-. Vpředu 235/40/17 nebo 245/40/17 a vzadu 205/45/17 nebo 235/40/17. Jezdím z 90% za sucha, takže na výrobce nejsme tak vybíravý...Osvědčil se mi třeba šípový vzor od Goodyear
  • HARIBO
    Potenza Adrenalin dám na Civika. Do ted
    YOKOHAMA PA01 205/40 R17 84 W a spokojenost. Na suchu se nekroutí, nepískají jen na mokru par smyku a hučení od zadních kol :)

Coupe prubnu R888 a Toyo Proxes R1R
    Jen nevim, jak se to bude chovat na kazde naprave neco jineho,.. :(
  • Warhol
    nekupujte turanzy ER300, hrnou se
  • k3lukas
    R888 jsem jezdil jsou dobry ale rychle se prehrejou jsou spis na kopce a v provozu na okruhu na hovno hodne chvalej advany AD08
  • ZERO
    A co Toyo Proxes R1R?
  • Honza
    ty moc kloužou..v sosnový je jezdilo pr lidí a nemohli se rozjet ze zatáčky:) natož v ní jet požadovanou dráhu...
  • Sprayer 20 VT Plus
    Já mam zálusk na Toyo Proxes R888 :-)
  • Honza
    maxsporty ze závodů s nima máme dobrý zkušenosti..
  • k3lukas
    Co budes jezdit za semislicky taky premyslim co vybrat diky
  • HARIBO
    Ja bych dal taky semiSlick s homologaci, jen ta cena je neprizniva,. mam (jen) dva kusy,. a pak 4 Slicky "jehlici" bez hom. :)

• Honza
    letos pojedu semislik s Ečkem a seru na to:) vzor asi trochu prořezaný jehličí... sklad máme u nás ve městě a dělá tam známej, tak mu udělám kšeft:)
  • HARIBO
    Bude se přezouvat na letní pnumatiky. Já volím Falken a nebo Brigestone.. Co vy?
  • Simarik
    Zdeny moc se ti omlouvám ! V poslední době je to časově úplně v pytli a nedostanu se na poštu v otvírací době :-( potřebuju tam toho víc a nemám šanci. Jakej Plzeňskej sraz máš na mysli ??? Můžu ti je nechat u Kloučka jesi chceš :-)
  • ZdenysM.L.
    simarik: chlape jak to vypadá s těma kroužkama pro mne?Jestli jsi je už pro mne neposlal tak to neposílej a vem mi je na sraz do Plzně.Budu tam taky.
  • Simarik
    jj na sraz dorazim i kdyby trakaře padali !

gumy mám Falken 225/35 R17 kupovaný na axa-pneu.cz doporučuju.
  • Tlama
    Stando jaký rozměr pneu jsi tam dal?? kua koukám už máme AZEV 3lidi......2×C, 1×A, na srazu si stoupneme k sobě at ostatní zjistí jaké kola sluší nejvíce -) D:
  • Luxor
    jj bravury dobrý na suchu ale na mokru mi přišly nic extra... měl jsem je na coupe s 80ti procentním vzorkem a vydrželi mi asi 3-4 tisíce km do sjetí pod 2mm. (na předku, na zadku fakt mizí celkem málo)

Nadruhou stranu takové Matador Elite 2 to už je na vodě naprostá katastrofa, ještě podstatně horší než bravury(vydrželi cca 5tis km od nových). Matadory téhle třídy bych doporučil jen sebevrahům :-)
  • Simarik
    pokličky budou překvapení na sraz :-)))
  • Simarik
    ještě nasadit nižší pružiny a bude vypadat podle představ
  • Honza
    barum brvauris máme momentálně na coupe ve 195/50/15... jelikož nemáme normální coupe 2l 16v a často se s ním sprintuje, tak na předku vydržely cca 5000km, na zadku stále jak nový...

na hodně rychlý projížďky po okreskách postačujou, i když by to mohlo bejt lepší, na oslizlý (ne mokrý) silnici byla jednou krizovka s dveřma napřed, na mokru celkem OK, protože na mokru se neprasí:)

jinak starý bravury jsem měl na 2l tipu a vydržely 60000tkm, na normální ježdění dobrá guma, na mokru celkem taky (pak je ještě jezdil 2 roky spolužák na škůdce..)

• Dave 1,8
    Máte někdo zkušenosti s Barum Bravuris 2? r 205 50 15
  • Honza
    a ohledne toho stlaceni/nestlaceni vody v drzace to je stejne jako ty goodyeary, co sem dal třeba brano, a co třeba máme i na alfě (kam to doporučuje i výrobce..)...

taky jsem si říkal, že to nemůže fungovat, ale jaski to funguje a mrtě dobře, protože ta drazka neni "celou svou" plochou ve styku s vozovkou, takze z ni voda v klidu uteče.. Lidi v těch fabrikách na výrobu gum co sedej za pocitacem totiž nejsou blbci a maj to vyzkoušený a vymyšlený..

• Honza
    parady nebrat, i na suchu jsou nic moc, a velmi zrádný i když se to na omak chová jak slick...kámoš za ně loni z jara dal nemalej peníz, ale po prvním závodu je radši dal pryč...
  • Koty
    abych taky prezul ty svoje kolesa uz sem nedockavej
  • Koty
    Simarik: kua to vypada dobre, skoda ze neni videt vic, le zatim to vypada moc hezky, slintam
  • Simarik
    2
  • Simarik
    jaro přišlo a coupe dostalo letní botky. jen to světlo uteklo jinam :-)
  • DANNY
    Ale diky za rady
  • DANNY
    Ja v desti ani v zime nejezdim a na Italske auto hodim asi ty Italske Gumy a to Pirelli
  • von Raven
    vypada fakt paradne ale nechapu to zuzeni na konci, to nabere vodu a a pri odvalovani ji nemuze pres to zuzeni stihnout vytlacit takze nestlacitena voda zmackne gumu cimz zmeni prilnavost nebo nadzvedne aquaplaningem cele auto :) na vodu nebo snih bych je nevidel moc dobre, na machrovani na suchu muzou byt super
  • Brano20VT
    wago parady su parádne len na suchu za mokra si daj pozor , teda aspon podla testov čo som o nich čítal
  • von Raven
    ty falkeny taky nevypadaj zle, ja jsem nasel nejhezci a nejlevnejsi verzi falkenu ZE912 mrkni (je to sice jiny rozmer ale)
    http://www.axa-pneu.cz/205-50r15-86v-ze912-new-fal ken-205-50-15-v-86
  • Simarik
    já si zítra vezu domů tyhle http://www.axa-pneu.cz/225-35r17-86y-rf-fk-452-mfs -falken-225-35-17-y-86
  • von Raven
    Danny no za tu cenu bych radsi resil uniroyal rainsport nebo dunlopa sp sport jakekoliv cislo
  • DANNY
    von Raven Diky asi du do nich
  • Martynnz
    Já obul na své coupe tyto gumy INFINITY http://www.pneunet.cz/pneu/13422/infinity-inf-050- 205-45-R-17-84-W-letni/. Hodnocení mají lepší než některé značkové a ta cena je užasná. Jsem s nima zatím max.spokojený.
  • von Raven
    Danny Pirelli P6000 205/55 15 je standardni rozmer, takze bys to mel obout, pokud to nemas snizene. Jinak k tem gumam, mel sem je a sou super na suchu, totalne na hovno na vode, ale i sjete svete div se nehrabou ve snehu, ale zase jak ve snehu slauchnes tak jedes jak na ledu
  • DANNY
    Ahojky pls obuju toto na origo 15ctky
    pirelli-p6000-powergy-205-55-r15
  • Dr.Ravic
    Tlama: to stejne bude... at budes mit jakykoli profilovy cislo tak ti bude na D1 drkotat čelist:-(
  • von Raven
    jasne ze nebudem resit znacky jako dunlop, michelin, pirelli, uniroyal, pokud ale chce neco kolem 1500,- tak jsem objevil gumu v te cene +- se super vzorkem na leto a sam uvazuju ze si neco takoveho koupim... je to

Falken ZE912

mel to uz nekdo?
  • Brano20VT
    ok
  • Tlama
    Brano20VT...prosím až je budeš mít obutý a na autě dej sem fotku a poznatky jestli jdou do podběhu....rozhoduju se jestli 215/40...nebo 215/35....ale raději bych na 40 at to není trakař...dík
  • Brano20VT
    mne dnes prišlo toto 215 40 17 :
  • Simarik
    Goode ale ty máš přeci 205/45 R16 ! :-)
  • Luis
    goodeath - tak mi ty 16 tky nech, ja si je kdyz tak vezmu na jaře :-)
  • Brano20VT
    kumho ? to má nejaký divný názov , v niekom to može evokovat ženské prirodzenie kundho ...
  • Honza
    na mokro ee, na sucho docela jo:)

KU 15 od Kumha

jak říkal známej závodní..na mokru ti to je jedno co jedeš-tam ti stačej i protektorovaný mokrý markgumy..normální člověk jede za mokra tak aby se udržel na silnici,při závodech na mokru pak stejně jedeš v (ne)řízeným smyku ať máš obuto kde co..takže vlastnosti na suchu jsou v mýmpřípadě spíš přednější...
  • Brano20VT
    max 215 , čo je viac tak akurát leze do peněz a je to k hovnu
  • Syky
    to vis ze jo..my ti to reknem a budes je chtit taky :D
  • Brano20VT
    245 17 preboha prečo také válce ?
  • Syky
    v pohode uplne..jakepak ze bych to svojemu milacku neudelal..uplne v klidu a super drzi....(na suchu) :D
  • Syky
    ja mam taky 245/35 R 17....cena 4200kc
  • Dr.Ravic
    mám to samý co Syky, ale 245/35 r17. jsou fakt dost dobrý, ale stojí okolo 5OOO...
  • Syky
    Dunlop SP 9000
  • RAdE
    Ahoj, ja to tedka taky dlouho resil a nejlepsi ceny jsem nasel tu === > http://www.seznam-pneu.cz
  • Simarik
    já mám dobrou zkušenost s http://www.dobrepneu.cz
  • von Raven
    v tomhle rozmeru sezenes i slusnou znacku treba http://www.e-pneumatiky.cz/goodyear-duragrip-195-5 5-r15-85-h-tl-letni.html?utm_source=Zbozi.cz&u tm_medium=PPC&utm_campaign=ZboziStandart za cenu matadora
  • ZdenysM.L.
    Tak se nám to blíží:-))Potřebuju letni gumy nové 195/55/15.Podmínka nesmí hučet.V ceně tak kolem 1500kč za kus.Jsem normální řidič žádný divočak.Co jezdíte Vy?