-
23:08:15 16.3.2016
Na hpp.cz mají za cca 4tis. Kc závodní euro tři, ale co to je kvalitu, těžko říct
-
08:59:14 16.3.2016
jde mi hlavne o kontrolu na stk, ale jak se zda zas takovy peklo to pro nas veteranisty nebude.
-
05:10:44 16.3.2016
restriktor výkonu? u 300PS auta se u sportovního katu s kovovou vložkou (200CPSI a méně) bavíme o rozdílu 2-3PS...
jde o tvar těla... no TUV rozhodně nemaj, ale maj EEC homologaci, a pokud tu neuznaj, tak nevím cod ěláme v evropským společenství..
rozhodně lepší mít alespoň sportovní kat, díky kterýmu plníš limity skoro jak seriový auto (pokud máš normální vačky:)), nebo nechat auto dovýzt na podválu z Rakouska, až ti tam silniční "stk" sebere SPZtky po tom co ti změří emise a hluk... :) švára už takhle jednou s jeho alfou jel domu :)
-
00:45:07 16.3.2016
kat je nanic, je to restriktor výkonu :) a nějakej kat z ebay asi bude těžko splnovat homologaci pro ČR, když tu neuznávaj ani neměckou zkušebnu TUV :D
-
18:58:37 14.3.2016
koukej po
Redback
HJS (špička v oboru-jezději i tovární týmy)
ROSIRACING
pak tu je ještě magnaflow, ale u něj je dost referencí, že se časem vysypal/roztekl -má keramickou mřížku navíc poměrně hustou 400CPSI..vzhledme k rozměrům toho katíku ybhc řek, že na velkým/silným motoru bude špuntem..
-
08:23:15 14.3.2016
Honzo dáš mi prosím nějaký konkrétní tip?
Nemusí to být přímo závodní kat, ale když bude "lepší" mež origo, tak se zlobit nebudu. Žádný velký úpravy neplánuju.
Objevil jsem toto:
http://www.primavyfuky.cz/doplnky/univerzalni-kata lyzatory/euro-2/kovove-katalyzatory/
ale vzhledem k cenám to bude asi právě to polsko..:/
Do kovovýho půjdu určo, ta keramika se za těchušetřenejch pár korun nevyplatí.
-
07:11:48 13.3.2016
k ebayi - na ebayi je toho dost, ale pokud to není přímo od nějakýho výrobce tak bych se tomu vyvaroval..
hromada ebay katíků nemá/neuvádí základní parametry (hustota mřížky, použití diesel/benzín/nezaručuje emisní normu... je to podobný jako s uni katíkama z polska za 1500,-)
-
07:09:46 13.3.2016
já sem koupil závodní, za 6000,-, kovovej (tj. nosná mřížka)... ze zahraničí (austrálie)..dneska jde na auto:)
počítej pokud chceš aby opravdu fungoval na bezpečný projití ME a nevysypal se/neroztekl se při prvním pořádný náloži...
nabídka katíků je široká, jen musíš vědět co hledat...
u coupe ideálně co splňuje euro2, pokud řešíš i nárust výkonu(nebo máš upravenej motr), tak cca 200CPSI max (100CPSI nemusí projít emisemi), kovovej je ideální pro vyšší teploty, nebo jízdu v terénu/tvrdý zacházení s autem (kde se keramika uvolní/vysype)
-
07:13:06 11.3.2016
Vezmi pres ten Ebay. Ja tak tedka kupoval olejovy chladic na AR 147. V CR se dal sehnat pouze original, zadna nahrada a v Alfe za nej chteli 8500Kc. Pres Ebay i s cestovnym tusim 7400Kc s dorucenim az domu.
-
20:11:10 10.3.2016
Kluci resil nekdo kata? resp kde ho rozumne koupit. Koukal sem a nasel jen dva ceske eshopy. Cena 6-8tis hmm:/
Na ebay z UK pritom cca 3tis. Nemate nekdo tipa odkud u nas vzit?