Cukání motoru při plném tlaku

• George
    Honzo, je to přesně tak. I sám Phobe me říkal ze ten chip je nic moc. Spíše nic než moc. Ale tehdy jsem dával love do auta jinam. Ale jinak dělám do zdravotnických potřeb. Takže tlak paliva si nezmerim. Proto bych byl rad jestli bych za někým kdo mi to pomůže vyřešit mohl zajet. Alejandro je z Brna a to by bylo úplně nej. Ale nechci se nikomu vnucovat. Takže kdo by byl ochotnej:) diky
  • Honza
    podle toho co píšeš máš 16VT tam v turbu problém nehledej..spíš v regulaci, enbo dodávce paliva... pokud to je chip "evocars" tak ten už je dávno překonanej a sám údajně má dost problémů sám se sebou :)

..podezříval byl benzínovou pumpu, že je mrtvá - změř tlak paliva
  • George
    dohnal@live.com
    No letos mam na coupe omezené finance, jelikož ještě musím dělat zámkovku okolo baráku a také nový kotel, takže nové turbo už neprosadím, ale určo na příští rok to není od věci. Jako jestli mě s tím nějak helpneš, tak do Brna klíďo dorazím. No od toho co jsem to kupoval, tak to měl s tím čipem odbržděné na 270koní. Co bych měl zvládnout vyměnit sám. Ty vstřiky? Jako asi bych zvládnul hodně věcí, ale nechce se mě kupovat nové, pokud s nima nic nebude..
  • Alejandro
    nemáš tu email....to by sis měl zvládnou vyměnit sám ne?....jsem z Brna, Phob ti to určitě naladí...ale s tím seriovým turbem to nemá smysl, to dobře nepojede, seriove turbo pusobí jako restriktor :D
  • George
    No, měl bych mít vše původní, jak turbo, tak i pumpu a vstřiky. Teda pokud to někdo neměnil předemnou. Jediné co je jiné, tak je SW, ten si myslím, že je dělanej na integrálku. Tlačí 1,4baru. Jinak nic nevím. Právě bych si rád naplánoval cestu za Phobem aby mě naladil novej chip.
  • Honza
    jakej máš setup ? turbo, pumpa, vstřiky, SW... atd..

• George
    Myslíš, že by mu to neukázal PC jo. Já jsem myslel, jestli to nejsou vstřiky. Myslíš že PhoB by si s tím věděl rady? Nebo doporučíš mě někoho, nebo sebe. Mám příští týden dovolenou a klidně bych někde dojel, kdyby se mě na to mohl někdo kouknout. Jelikož kde to mám si s tím už neví rady. Díky
  • Alejandro
    vstřiky,cívky,váha vzduchu, lambda.....
  • George
    Zdravím Vás....

mám problém s cukáním a střílením při plném tlaku turba. U série je to minimální, když je tlak do 1baru, ale jakmile je větší, tak auto střílí a cuká a nechce mít pořádně výkon a jít do otáček. Nevíte někdo, co by to mohlo být. PC žádnou chybu neukazuje. Vše je ok.

Moc děkuji za jakkékoliv podněty