-
11:46:50 22.7.2015
motorcek som mal v ruke a brat tocil koleckom. ten cuplik sa otacal. Zalozil som to do svetla, svetlo sa pekne sklapalo. Dnu von. Po par dnoch skusam a nic, vyberiem motorcek drzim ho v ruke a mrtvy, zalozil som druhy funkcny, a ten isiel opat. Samozrejme ze sa da zle zalozit aj motorcek do tej drazky co hybe parabolami.
-
20:25:46 19.7.2015
vypaleny motorek by nemel vliv na to, jestli jde s regulaci tocit manualne jak pise Denis :) Muze byt to tahlo regulace vyskocene ze sveho ulozeni v cocce, pak i kdyby motorek fungoval tak nebude se svetlem hybat
-
23:26:53 17.7.2015
ziadne gumky ani nic, xenon odpali integrac v motorceku a je ponom. Mam to odkusane. Odpalil som takto uz 6 motorcekov aj s povodnymi. JE tam asi nejake vysoke prepatie. Xenony zopojene, motorceky nove, najprv isli asi po 3 dnoch mi odisili aj tie. Treba sa na to pripravit, ze motorceky skoncia po namontovani xenonov. Podla mna je rozdiel v kvalite vyhotovenia balastu a startera AC sady. Tie lacne xenony za 35 eur su DC sady.
-
20:17:15 17.7.2015
Vyndej ty krycí gumky a zkus, jestli se ti ty světla nehýbou, možná při montáži xenonů vypadly z jednoho držáku, co nastavuje náklon.
-
15:57:55 17.7.2015
Tím šroubkem točím z jedné max polohy do druhé a světlo se ani nehne... ani jedno.
-
08:21:56 15.7.2015
Ručně tím šroubem na motorku
-
23:36:51 9.7.2015
Ahojte, namontoval jsem xenony a od té doby mi nefunguje elektrické nastavení výšky světel a světla svítí hrozně blízko před auto.
Nevíte, co se mohlo stát? Elektronika vypadá neporušená a v bývalém coupé jsem je bez problémů používal roky.
Popřípadě.... jak nastavit světla alespoň ručně?
Díky